nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

08-01-2018"Vandaag is het een jaar geleden dat mijn baasjes mij kwamen halen bij Klaske en Jan. Ik zat 8 maanden bij hen in de opvang hun hebben veel voor mij gedaan en mij dingen geleerd... Lees meer »
"Nadat ons lieve kleine meisje Moppie was overleden vorig jaar april, was alleen Katy nog bij ons. Moppie was een “weggegooid” hondje, door haar “liefhebbende” eigenaren uit de auto gezet en Katy... Lees meer »
Vele volgers van Podencoworld kennen de namen Mancha, Nico & Nica. Mancha, het hondje dat door haar jager werd opgehangen als hij dronken was en vervolgens sloeg hij haar. Keer op keer. Toen... Lees meer »
Het verhaal van Marques raakte heel veel mensen en iedereen gunde deze oudere lieverd een forever home. En na 11 jaar Spanje gebeurde dat eindelijk. Op 1 september zette Marques poot op Nederlandse... Lees meer »
Kip is de naam (voorheen Linda) en ik woon alweer bijna een half jaar in Nederland. Tijd voor een kleine update!Het gaat erg goed met mij. Aan m'n Nederlandse soortgenootjes heb ik erg... Lees meer »
Podencoworld,Op 8 februari mochten wij Pedde voorheen Rico van Schiphol halen. Sindsdien heeft Pedde een enorme ontwikkeling doorgemaakt.Het is een vrolijke, aanhankelijke en zeer volgzame... Lees meer »
Hallo lieve mensen van Podencoworld,Het is lang geleden dat ik wat van mij heb laten horen, dus daarom maar even dit berichtje van mij.Ik heb het geweldig naar mijn zin in dit gezin die 2... Lees meer »
In januari ben ik een week naar Tenerife gegaan om vrijwilligerswerk te doen in het asiel waar onze eerste Podenco, Rufo vandaan komt..Je raad het al, een groot gevlekt kalf, met 1 recht opstaand... Lees meer »
Op 22 april haalde wij Simba op bij het opvanggezin waar hij verbleef.In het begin sliep hij veel en uitlaten? Mwoah... Alle geluiden waren nog eng en hij wilde zo snel mogelijk naar huis.Nu 6... Lees meer »
Vandaag is Shiva alweer een jaar bij ons. Een heerlijke lieve/ ondeugende podenco. Het gaat heel goed met haar, na een moeilijke start ivm met buik operatie nu in goede gezondheid.Samen met Sui... Lees meer »
Yoda is nu ruim 2 maanden bij ons en het is een geweldig leuk hondje. Al vanaf dag 1 was ze vrienden met onze andere 2 honden Arab en Dexter. Ze houdt erg van luieren en heeft ’s morgens vaak wat... Lees meer »
"Hallo allemaal, wij willen jullie graag even een berichtje sturen omtrent Floortje (Flora). Ze is nu alweer een tijdje bij ons en ze doet het voortreffelijk. Ze luistert heel goed en is ook heel... Lees meer »
Vorige week ontvingen we onderstaand bericht van Michelle en Sander, de (sinds vorige week) adoptanten van Odin. "Ongetwijfeld zijn jullie erg benieuwd naar het nieuw gevonden geluk van de... Lees meer »
"Hoi Podencoworld,Even een kort berichtje over Nissa (heette Lau in Cuenca). Ze is nu ongeveer 2 jaar oud.Zoals je op bijgevoegde foto's kan zien heeft ze kunnen genieten van de sneeuw. Ze vindt... Lees meer »
Wij ontvingen onlangs dit hartverwarmende bericht van Theo en Bea. "Ga door met jullie goede werk: Podenco’'s en mensen worden er gelukkig van!". Dit is exact waar we het voor doen en we zijn dan... Lees meer »