LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Siempre Contigo

Siempre Contigo is een klein asiel, in het zuiden van Spanje, in de stad "Rota", op slechts 14 kilometer van Noord-Afrika, waar honden, voornamelijk bestemd voor de jacht, illegale races, boerderij bewakers en gevecht honden zijn ondergebracht, deze honden worden enkel behandeld als werktuigen om geld te verdienen.

Collage 1

Sinds 2006 is het onze taak om alle dieren te redden (voornamelijk honden en katten) die worden achtergelaten in de gemeente: dat wil zeggen, elke hond, in elke conditie (stervend, ziek, oud, met pups, groot, klein...) en, of er nu ruimte is in het asiel of niet, ze moeten worden opgehaald door Siempre Contigo. 

 

Collage 2

Waar we het meest trots op zijn is, dat we bereikt hebben dat het nul-opofferingsbeleid wordt gehanteerd onze stad sinds 2006.  Het asiel Siempre Contigo zorgt momenteel voor meer dan 50 verwilderde kattenkolonies op straat; voor ongeveer 80 katten in het asiel en in pleeggezinnen; en voor ongeveer 60 honden in het asiel en in pleeggezinnen.

Met minder dan 10 vrijwilligers is het elke dag keihard werken. Natuurlijk zijn we geregistreerd als dierenbeschermingsorganisatie in Andalusië (Zuid-Spanje) en we hebben complimenten ontvangen voor de staat van onze faciliteiten.
Collage4Helaas zijn de meeste van onze honden groot of heel groot, en ook de honden die hier door de wet PPP- honden worden genoemd (potentieel gevaarlijke honden, zoals pitbulls, staffordshire, enz...) en niemand wil ze adopteren, dus brengen ze de rest van hun leven door in een kennel.

 

dogstars