LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

FRIENDS FOREVER en nu TOGETHER FOREVER

Er zijn er twee heel erg gelukkig, hoera hoera! Dat kun je wel zien, dat zijn zij!!! Pedro en Pablo zijn met hun wiebelkontjes in de boter gevallen. Ze hebben namelijk zo ontzettend stinkend hun best gedaan om hun allerbeste pootjes voor te zetten, dat ze alle hartjes van het opvanggezin volledig hebben veroverd.

Toen ze net arriveerden bij de opvangfamilie waren ze al leuk, maar ze zijn nu, na meer dan een jaar, natuurlijk nóg leuker geworden en tsja, wie kan ze dan nog laten gaan?! Dat hebben de broertjes mooi voor elkaar. En wat is het hartverwarmend dat ze allebei bij elkaar blijven. Weten jullie nog dat ze meer dan drie jaar geleden werden gevonden? Eerst de één en een paar dagen later de ander, op precies dezelfde plek nota bene. In al die jaren zijn ze zowel in het asiel als in de opvang altijd samen gebleven.

En wat hebben ze nu een geweldig leven. Ze hebben vrijheid om één te worden met de natuur, ze kunnen over de open terreinen galopperen, heerlijk spelen, zonnebaden tussen de bloemen, grapjes uithalen bij de gezinsleden door zo nu en dan een verdwaalde slipper te verstoppen, kuilen graven zo diep dat je wel een waterput kunt aanleggen en ze kunnen als kers op de taart altijd het huis binnenwandelen voor een snack, wat water of een knuffel wanneer ze maar willen. Want ze houden niet alleen van elkaars gezelschap, ze vinden het ook heerlijk om lekker dichtbij de rest van het gezin te zijn. Lekker knus en gezellig en er is altijd wel iemand te vinden die ze uit liefde de haartjes bijna uit het vachtje aait.

Ze zijn ook zo lekker zacht. Echte knuffelbeertjes! Pablo en Pedro hebben precies wat we ze allebei zo ontzettend toe hebben gewenst: een eigen thuis, een familie die onwijs veel van ze houdt en zelfs een eigen plekje op de sofa. Zoals het opvanggezin zelf over de broertjes zegt “Ze struinen hier samen het terrein af, als de één denkt een muis of een salamander te zien dan sjeest de ander er meteen op af, ze slapen in de woonkamer, het zou verdrietig voor hen allebei zijn als ze niet meer samen konden zijn.” Dan biggelen de tranen over onze wangen van geluk. Wat mooi! Wat ontzettend mooi! Wat geweldig van jullie, lief opvanggezin, om ze voor altijd in je huis en in je hart een plekje te geven. We wensen jullie heel veel geluk samen!

dogstars