LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Hallo ik heet Luna {F} en ben 29 januari 2020 opgehaald op vliegveld Eindhoven door mijn nieuwe baasjes.
Ik was behoorlijk moe van de vliegreis en ben dan ook snel in de auto in slaap gevallen. Toen we eindelijk om half twee s'nachts aankwamen maakte ik kennis met mijn nieuwe vriendjes. Een Podenco van 12 jaar en een kruising cockerspaniel van 13 jaar en een bordercollie van 7 jaar. Zij accepteerden mij meteen. Er was ook nog een andere Podenco van de dochter, die komt altijd als de dochter gaat werken zodat die niet alleen thuis hoeft te zijn, dus we zijn meestal met zijn vijven en das wel leuk.
Mijn baasje heeft de eerste twee nachten met mij op de bank geslapen zodat ik me niet alleen voelde. Ze hadden eigenlijk een bench voor mij klaargezet, maar daar voelde ik weinig voor en toen ben dus gewoon met de andere honden mee naar boven gegaan en lig nou dus lekker op bed tussen de baasjes in samen met de oudste hond. 

Het weer in Nederland viel me wel tegen ik hou niet van kou en al zeker niet van regen, maar een lekker truitje en een paar jasjes losten dat probleem op. Overal liggen lekkere dekentjes op de grond en hondenmandjes maar, op de bank liggen heeft wel de voorkeur. Alle regeltjes waar de andere honden zich aan hielden heb ik een beetje aangepast zodat ze mij beter uitkwamen, en de andere honden en de baasjes vonden dat oke.
Wandelen vind ik geweldig leuk dan kan ik lekker snuffelen want we gaan meestal door de velden lopen, daarna natuurlijk moe op de bank en uitrusten. 

Toen het zomer werd begon ik echt te genieten, we hebben een grote tuin en overal worden dikke kussens neergelegd om lekker op te liggen want ik houd van ze zon. 

Ze hebben ook paarden, en ik wist niet zo goed wat ik daarmee moest maar de andere honden gingen altijd de stallen in als de baasjes daar bezig waren, en na een tijdje ging ik ook maar eens een kijkje nemen en inderdaad, vooral als er nieuw stro in ligt is het heerlijk rondrennen in zo een stal. Ik ben goed gewend hier en wordt lekker verwend dus wat mij betreft eind goed alles goed. 

En namens mijn baasjes, bedank ik alle mensen van de stichting die mij zo goed hebben geholpen. 

groetjes Luna 

dogstars