LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

De Podenco een bijzondere huisgenoot!

 IMG 7218

Zoekt u een hond die altijd en overal uw commando’s opvolgt, tevreden is met drie keer per dag een blokje om, rustig op de bank blijft liggen terwijl u voor uw werk acht uur van huis bent, en liefdevol de oren van uw konijn ligt te wassen? Sorry, dan heeft u het verkeerde boek in handen. Want dit boek gaat over de Podenco! Zoekt u daarentegen een boeiende kameraad, een hond met humor en intelligentie, en houdt u van een uitdaging? 
Dan is dit boek een aanrader! In dit boek leest u alles over de Podenco en hoe u het samenleven voor beiden leuker kunt maken.

In deze 3e druk krijgt u 354 pagina’s informatie over onder andere de aanschaf, de mythe van de roedelleider, het karakter, de komst en het gedrag in huis, over de beweging, de verzorging en voeding. Naast de info kunt u genieten van 321 prachtige kleurenfoto’s.

Wilt u dit boek bestellen?  
Stuur dan een mail naar  met uw adresgegevens en vermelding Podencoboek en maak € 31,95 over naar: 
Stichting Podencoworld 
Rekeningnummer NL33 RABO 0162 658 664 o.v.v. Podencoboek.
Podencoworld 

Wij verzenden daarna het boek zo spoedig mogelijk.

 

Boef liefhebben voor 1

In maart 2023 komt er een nieuw boek uit van Jana Elza Wuyts.
Boef liefhebben kan je leren. 

Drie jaar geleden ontmoette Jana Elza Wuyts (°1981) in Spanje een wilde hond (°2019) en bracht het dier mee naar België.
Het was het begin van een schitterend liefdesverhaal, maar ook van een enerverende lijdensweg: Boef had een jaar alleen in de bergen geleefd en was een ongeleid projectiel. Met bloed, zweet en tranen slaagde Jana er samen met haar man Marnix Peeters in om de wolf in een hond te transformeren.

‘Boef. Hoe ik een wilde Spaanse berghond in huis nam’ (2021) vertelde maar een stukje van het prachtige verhaal. Op algemeen verzoek gaat de schrijfster in ‘Boef. Liefhebben kan je leren’ dieper in op de moeilijkheden, en de oplossingen die ze vond.

En hoe zal Boef reageren als hij terug in zijn geboortedorp komt?

Per verkocht exemplaar gaat er 1 euro naar organisaties die zich inzetten voor honden. Ook Podencoworld ontvangt donaties van de schrijfster.

Het boek is te koop in de boekhandel. Bestellen: https://www.standaardboekhandel.be/p/boef-liefhebben-kan-je-leren-9789464594720

 

 

dogstars