LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

La Huella Verde Olvera

La Huella Verde is een klein asiel in Olvera, in de regio Ronda, gelegen tussen Sevilla en Malaga. Dit asiel wordt gerund door Fali Calderón en Marta Rubio Mena.

Wij zijn vrijwilligers die ons inzetten om dieren die zijn mishandeld en/of achtergelaten te redden. U zult zich afvragen: “Onder welke omstandigheden leven dieren in Spanje?”. Spanje kent vele mensen die zielsveel van hun huisdier houden, maar ieder land kent rotte appels en helaas zijn dieren hier vaak de dupe van. Ons doel is om deze dieren een geweldig leven te bezorgen door liefhebbende mensen voor hen te vinden, waar ze rest van bun leven mogen blijven.

We zijn een actief als stichting sinds 2015, met slechts 5 vrijwilligers, dus ons werk is veel en erg zwaar. Meer dan 50% van de honden die we redden zijn podenco’s. Sinds 2015 hebben we meer dan 500 dieren gered, die een tweede kans hebben gekregen, en de mensen om ons heen worden zich steeds meer bewust van dierenmishandeling en verwaarlozing. Het is een heel langzaam proces, maar er komen nieuwe generaties met een meer vooruitstrevende visie wat betreft dieren.

Sinds een jaar hebben we een nieuw bereikbaar asiel, dat nog steeds erg bescheiden is, maar beetje bij beetje maken we kleine verbeteringen. We zijn Podencoworld erg dankbaar, want zonder hen zouden de podenco's een onzichtbaar ras blijven. Dankzij de zichtbaarheid die Podencoworld aan deze prachtige honden geeft, hebben veel van onze onzichtbare honden en warm thuis in Nederland.

dogstars