LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

AMI Acogidas Malakitas InternationalesAcogidas Malakitas International (AMI) is een team van mensen met een gemeenschappelijk doel in het leven. In 2021 besloten we dit avontuur aan te gaan en een nieuw project te starten door een stichting op te richten die zich zou inzetten voor het welzijn, de bescherming en de verzorging van geredde dieren.  Hiervoor hebben we het perfecte recept: een volledig toegewijd team, een grote droom en  veel enthousiasme en een groot verlangen om de wereld van de meest behoeftige dieren te veranderen.
Foto AMI Vrijwilligers 1witte randOns kernteam  bestaat uit 25 mensen tussen de 24 en 74 jaar en we delen allemaal de liefde voor dieren en de wens   om het lijden van honden in Andalusië te bestrijden. Ons team heeft een lange geschiedenis in het vechten voor   dierenwelzijn, sommige leden zijn al meer dan 30 jaar actief.

 Wij zijn een non-profit vereniging, geregistreerd in Andalusië, en organiseren de opvang van verlaten honden in pleeggezinnen hier in de   buurt van Málaga en zorgen voor het adoptieproces en de follow-upFoto AMI VrijwilligersWitte rand na de adoptie gedurende 1 jaar.

 We hebben geen asiel, dus ons werk is gebaseerd op het beheer, de organisatie en werving van pleeggezinnen. We begeleiden het   pleeggezin vanaf het moment dat het dier bij hen thuiskomt totdat het geadopteerd wordt. De steun en samenwerking van de verschillende   pleeggezinnen is essentieel om een kans te bieden aan die dieren die in de steek gelaten zijn, die lijden en die niets hebben. Het voordeel hiervan is dat onze honden basisregels leren en gesocialiseerd worden in het pleeggezin en voorbereid worden op hun forever home. 

We betalen alle kosten van voeding, dierenartskosten en vaccins, hondentrainingslessen indien nodig en ziekenhuisopnames in sommige gevallen. 

Vooral sinds we een overeenkomst hebben getekend met de stad Málaga om honden te redden uit het plaatselijke asiel (Zoosanitario/Cepam), zijn onze kosten enorm gestegen. Want de omstandigheden daar zijn verschrikkelijk en vooral de pups hebben nauwelijks overlevingskansen en worden blootgesteld aan allerlei ziektes. Onze kosten voor ziekenhuisopnames zijn dus gestegen. Maar om onze honden te zien opgroeien bij hun forever family, hoe gelukkig ze worden is voor ons de grootste compensatie.

Maar zonder de medewerking van heel veel mensen zou het niet mogelijk zijn om door te gaan op de ingeslagen weg, zonder die zandkorrels zouden we geen bergen kunnen verzetten, want voor ons beginnen veranderingen met bewustwording.

Foto AMI Vrijwilligers 2witte rand

 

dogstars