nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Op onze Facebook pagina hebben wij sinds enige tijd de "Mingle Monday"Hier wordt een voorbeeld foto geplaatst met daarbij een korte beschrijving die eindigt met een vraag om hierbij volgers van de... Lees meer »
Van WELT B J F VAN en/of WELT VAN DE HATERD A C VAN kregen wij een ticket gedoneerd. Hartelijk dank hiervoor! Veel mensen denken dat onze honden gratis mogen vliegen, niets is minder waar. De... Lees meer »
  Van Mw KF Nipperus kregen wij maarliefst twee tickets gedoneerd. Hartelijk dank hiervoor! Veel mensen denken dat onze honden gratis mogen vliegen, niets is minder waar. De... Lees meer »
Podencoworld heeft in Nederland verschillende opvang gezinnen voor onze Podenco's. Soms komen er door onvoorziene omstandigheden Podenco's terug van adoptie, deze Podenco's komen dan in een in de... Lees meer »
Hopelijk is het nog lang niet zo ver dat je afscheid moet nemen van je trouwe huisgenoot maar hoe zwaar het ook kan zijn.... het moment komt wel, ooit.... laten we hopen dat het nog heel ver weg is.... Lees meer »
Beste Podenco- en hondenvrienden, Hierbij nodig ik je van harte uit voor het Podenco-theekransje Op zondag, 30 juni 2019Vanaf 11 uur (tot ongeveer 16:00)In de Hondenspeeltuin Midden-Drenthe in... Lees meer »
Samsara, een aanhankelijke schoonheid van 4,5 maanden oud. Ze houdt enorm van knuffelen en het liefste zou ze de hele dag in je armen wegkruipen. Nergens laat zij een kans om te knuffelen aan zich... Lees meer »
Van NM de Jong hebben wij het mooie bedrag van € 205,00 mogen ontvangen. Als omschrijving stond bij de overschrijving: Vriend van Podencoworld (verjaardagsopbrengst 2019). Geweldig als mensen... Lees meer »
De aankomsten van: Kas, Lope, Piecito, Tek-en, Alicia, Blas, Anika, Buddy, Epi, Ian, Flor, Rosa, Brisa, Mia, Indio, Mel, Glotón, Manon, Mirinda en... Lees meer »
We kregen een mooi verhaal van Lindy over het vuurwerkvrij de jaarwisseling door komen. Je moet er een stukje voor rijden maar dan krijg je ook wel wat. En in elk geval vuurwerkvrij! Hier haar... Lees meer »
Er zijn weer heel wat spullen ingepakt voor verzending naar Spanje. We hebben weer veel donaties gehad waarvoor onze dank.En nu maar hopen dat de benches gevuld met geadopteerde Podenco's terug... Lees meer »
EEN EURO PER MAAND MAAKT HET VERSCHIL,DE KRACHT VAN TEAMING. In november 2018 heeft Podencoworld een teaming groep aangemaakt om een wat meer constante stroom aan donaties te ontvangen waar we alle... Lees meer »
*Update 24 januari 2019 Hoera! Er is opvang gevonden voor Lito!Neemt niet weg dat hij nog steeds voor adoptie beschikbaar is en nog wacht op zijn gouden mand.   18 januari 2019 Vandaag... Lees meer »
We kregen onderstaand verhaal van Helen de Jong, ons contact persoon van asiel Asoka Castella. Er was een tocht georganiseerd door het dorp, ter ere van Sint Anton, de beschermheilige van de dieren... Lees meer »
Star; genoemd naar het tankstation waar ze gevonden is. In augustus 2018 werd ze ontdekt bij dit tankstation. Zoals alle verlaten honden argwanend naar degenen die haar met de beste bedoelingen... Lees meer »