nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

We do not only want you but we need you! Voor onze nieuwsrubriek zijn wij opzoek naar enthousiaste collega's die affiniteit en kennis hebben met en van de Podenco, die kunnen en willen schrijven. Die... Lees meer »
Er is wederom hard gewerkt om een transport naar Malaga klaar te zetten. Drie pallets vol met benches en hulpgoederen zoals voer, medicijnen, medisch materiaal, snacks, jasjes, zwembaden, manden... Lees meer »
De Golden Oldies Iedere vierde week van de maand zetten we onze Golden Oldies in de spotlight. Dit zijn Podenco’s op leeftijd in de asielen of opvangadressen waar Podencoworld mee samen werkt. Deze... Lees meer »
Op onze Facebook pagina hebben wij sinds enige tijd de "Mingle Monday" Hier wordt een voorbeeld foto geplaatst met daarbij een korte beschrijving die eindigt met een vraag om hierbij volgers van... Lees meer »
Wij willen iedereen fijne paasdagen wensen.                      
Het is weer bijna zover: De 17e strandwandeling komt er aan en wel op 26 mei!! Heel bijzonder is dat dierenarts Damian van Tiera Blanca samen met Sabine uit Tenerife komt. Dus het zou erg leuk zijn... Lees meer »
De langzitters. Iedere tweede week van de maand zetten we de langzitters in de spotlight. Dit zijn Podenco’s die al langere tijd in het asiel verblijven en op onze website staan, maar zij worden... Lees meer »
Van Perro&Co kregen wij inmiddels het goede nieuws dat er interesse is voor Riva. De adoptanten is spe zijn nog in afwachting van een huisbezoek. Fingers crossed voor Riva!!Van bevriende... Lees meer »
Hieronder een mooi verhaal van Klaas, over hoe het Zoë is vergaan. En wat een prachtig dier is het geworden. En wat een prachtige foto's! Zoë werd in 2015 gevonden met broertjes en zusjes in... Lees meer »
Iedere eerste week van de maand zetten we onze Dutchies in het zonnetje. Dit zijn Podenco’s die in Nederland in de opvang verblijven en nog op zoek zijn naar een baasje. Het grote voordeel is dat u... Lees meer »
*Update Star 2 april 2019: Met Star gaat het heel goed, ze voelt zich heel thuis en heeft haar plekje gevonden in de roedel en in huis.Ze loopt alle rondes goed mee. Ze heeft soms nog wel problemen... Lees meer »
De aankomsten van: Fibi, Picasso, Camila, Ocho, Rubio, Zico, Anis en Fruspo                    ... Lees meer »
Hoe is het nu met? Heel veel televisieprogramma’s hebben tegenwoordig afleveringen met als thema: “Hoe gaat het nu met ….?” Denk aan De Rijdende Rechter of bijvoorbeeld Expeditie Robinson. ... Lees meer »
Vaak krijgen we bij adoptieaanvragen of nazorg gesprekken de vraag wanneer de Podenco, waar men verliefd op is geworden, los kan lopen.Dit is geen vraag waar we een kant en klaar antwoord op hebben... Lees meer »
Alles is vreemd voor mij. Bedankt dat ik bij u mag komen wonen daar ben ik erg dankbaar voor.Maar er zijn een paar dingen die jullie echt moeten weten over mij.Ik ben net aangekomen en ben nog een... Lees meer »