nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

OpvanggezinLet op: dit betreft een functie op vrijwilligersbasisWij zijn op zoek naar opvang gezinnen voor Podenco’s uit asielen in Spanje. Een opvanggezin houdt in dat er een Podenco bij jullie... Lees meer »
 In januari ben ik een week naar Tenerife gegaan om vrijwilligerswerk te doen in het asiel waar onze eerste Podenco, Rufo vandaan komt..Je raad het al, een groot gevlekt kalf, met 1 recht... Lees meer »
Wat een metamorfose heeft Gala ondergaan.Bij een aanraking sprong ze voorheen hoog in de lucht en nu....... nu rolt ze zich extra om, om op haar buik gekriebeld te worden. Ondanks dat mensen... Lees meer »
Wij, Podencoworld, hebben het niet gelaten bij het helpen van de twee zusjes.Twee dagen is Edwin bezig geweest om de wantoestanden te filmen op Tenerife.Als je goed naar het filmpje kijkt, zie... Lees meer »
Van Axarquia Animal Rescue kregen we het volgende bericht:Pixie is een aantal maanden geleden geadopteerd in Nederland. Helaas kan zij niet wennen aan het leven in een appartement. Ze is erg... Lees meer »
Van Marissa Oosterlee kregen wij een geweldig bericht binnen dat zij een veiling was gestart voor één van haar schilderijen en dat de opbrengst hiervan gedoneerd zou worden aan Podencoworld... Lees meer »
Dit is Bart, een prachtige Podenco jongen, geboren ongeveer november 2016. Zijn gewicht 8 kg zal ongeveer 10 tot 11 kg zijn als hij volgroeid is. Schofthoogte 50 cm.Bart is gered van de straat... Lees meer »
De aankomst van: Mulberry, Cubana, Sospecha, Cala, Frankie, Fresa, Robin, Oliver, Rubio, Cleo, Hugo, Nico, Nica en Laki.  
Op 22 april haalde wij Simba op bij het opvanggezin waar hij verbleef.In het begin sliep hij veel en uitlaten? Mwoah... Alle geluiden waren nog eng en hij wilde zo snel mogelijk naar huis.Nu 6... Lees meer »
Wij, Edwin, Patricia en Evalien gingen op vakantie naar Tenerife om alles met Sabine, Vrijwilligster en ons contactpersoon van het asiel Tierra Blanca, in kaart te brengen over de situatie van de... Lees meer »
Riyo is een Podenco teefje van ongeveer 1.5 jaar, ze is een erg makkelijke Podenco en erg rustig in huis. Ze heeft veel beweging nodig en heeft een enorm jachtinstinct! Ze kan om deze reden niet... Lees meer »
Gonzo is een heel klein kwetsbaar hondje in een stoer jasje! Hij werd samen met zijn broer Gary gevonden, helemaal alleen op straat, beiden blind en zwaar verwaarloosd. Ze waren filaria positief... Lees meer »
Poppy wordt over één week naar de Perrera gebracht, dat is wat we te horen kregen van Diny, dat is waar de eigenaren nu mee dreigen.Poppy had een nieuwe eigenaar maar die wilden "dit" niet, ze... Lees meer »
Als vrijwilliger in de hondenwereld kom je op zijn tijd verschrikkelijke verhalen tegen. Verhalen die vervullen van verdriet en wanhoop. Verhalen die er voor zorgen dat je nooit stopt met het... Lees meer »
Podenco NoordWe zijn vorige zomer gestart met een aantal mensen om af te spreken samen te wandelen. De bedoeling van de groep is het uitwisselen van ervaringen, het bezoeken... Lees meer »