nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Laki, Bo, Cajo, Jive en Hotto wonen in een gastgezin in Nederland en zoeken nog een definitieve warme mand. Ben je nieuwsgierig naar een van deze 5 honden? Je kunt een afspraak maken om ze te... Lees meer »
In Malaga is een Maneto op straat gevangen en naar een doding station gebracht. We hebben tot 24 oktober de tijd om haar vrij te kopen. Er is een opvanggezin dat deze teef wil opnemen. Maar dan... Lees meer »
Afgelopen vrijdag hebben we drie pallets met reisbenches, draadbenches, hondenmanden, medicijnen, hondenvoer, hondentuigjes, halsbanden, handdoeken etc. naar de transporteur gebracht. Volgende week... Lees meer »
Een houtsiep hoor ik u denken. Jawel ze bestaat. Dit is een Podenco Ibicenco mix Mastin die hout verzameld. Wekelijks ligt er bij ons bij de voordeur een stapel verzamelde takken. We... Lees meer »
Van W. Hol kregen wij 3x een Take me home tickets gedoneerd. Hartelijk dank.  Wij zijn blij dat wij iedere maand een aantal honden naar Nederland kunnen laten vliegen voor een forever... Lees meer »
Update: Er zijn meer dan voldoende foto's binnen gekomen. Wie stuurt de mooiste, liefste, gekste foto in van mijn Podenco voor de kalender of kerstkaart van Podencoworld? De foto’s moeten scherp... Lees meer »
Door: Lindy De adoptanten waren ruim op tijd en hartstikke goed voorbereid, echt zo fijn! Zorro een van de honden van de adoptanten van Preluda was ook mee om zijn nieuwe vriendinnetje te... Lees meer »
Dit is voorlopig het laatste verhaaltje wat ik schrijf. Ik vind het wel leuk als een andere podenco het stokje van mij over neemt. Wie pakt deze uitdaging op?       De afgelopen... Lees meer »
Deze 2 prachtige kanjers zoeken een opvang plek waar ze mogen blijven tot ze geadopteerd worden. Wie wil een van deze 2 kanjers opvangen?       Laki Wie wil deze prachtige reu van... Lees meer »
Brrrr... het weer heeft een ommezwaai gemaakt en de dekentjes worden weer uit de kast getrokken. Niet alleen dekentjes voor onszelf, nee ook voor onze koukleumen treffen we al weer de nodige... Lees meer »
Van Chica Charming kregen wij 2 een Take me home tickets gedoneerd. Hartelijk dank.  Wij zijn blij dat wij iedere maand een aantal honden naar Nederland kunnen laten vliegen voor een... Lees meer »
Op 4 oktober 2011 is Stichting Podencoworld opgericht, sinds 2005 zijn we hard aan het werk met het redden van Podenco’s en doen we er alles aan om hen een beter leven te bieden en sindsdien is het... Lees meer »
Omdat Carel en Reiny ook gebruik maken van het openbaar vervoer moesten we testen of dat lukte met mij. We gingen wandelen richting het Haagse Bos, maar in plaats van door te lopen blijft Reiny staan... Lees meer »
De aankomsten van: Flo, Comotu, Sunji, Angie, Duna, Macarena, Tripis, Gordi, Mowgli, Phaona, Sahi en... Lees meer »
Dagelijks plaatsen wij berichten op Facebook. Dit helpt, om voor honden zoals Atika sneller een forever home te vinden.De berichten worden goed gelezen door onze grote groep volgers van Podencoworld... Lees meer »