LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

  Het was een prachtige dag vol gezelligheid en blije (Podenco)koppies. Wij zijn dankbaar voor de grote opkomst en voor de geweldige sfeer. Hopelijk mogen we op deze manier nog vele... Lees meer »
  Onze opvanghonden Illan, Joey en Yanous   Lees meer »
De Rozarij heeft weer prachtige spullen gemaakt voor de strandwandeling van a.s. zondag. Het wandpaneel is via de verloting te verkrijgen. Dus kom lootjes kopen bij de ingang. Het vernieuwde... Lees meer »
De aankomsten van: Ksenia, Brownie, Bale, Valentine, Serena, Ujan en Ico                   ... Lees meer »
Hoi Allemaal, Ik schrijf deze column met een dubbel gevoel omdat het vandaag 1 Mei de dag van de Podenco's is.En helaas hebben nog zoveel Podenco's geen goed leven.Dat maakt me vaak verdrietig want... Lees meer »
Een lief koppie, een mooi snuitje Verliefd in een seconde Maar dit betekent ook  Je handen zijn gebonden   Geen spontane uitjes Naar plaatsen zonder hond Of werken in de ochtend En... Lees meer »
Wij ontvingen een geweldige donatie van maar liefst € 1000,00 van DCC BV uit Ridderkerk voor La Huella Verde Olvera. Dafne de hond op de foto komt van dit asiel. Erik Boer van het bedrijf is zowel... Lees meer »
Op 4 april was Reiny Logtenberg van Podencoworld live in de Radio Studio van Omroep Zeeland.Samen met vrijwilligers van het dierenasiel Walcheren en via de telefoon was Stray AFP aanwezig.Dit alles... Lees meer »
Zoals beloofd zullen er nog enkele wandpanelen gemaakt worden.Let op het gaat om een gelimiteerde uitgave!Beeldend kunstenaar Marga Hendrix heeft in een beperkte oplage, speciaal voor Podencoworld... Lees meer »
31 maartHalf maart hebben wij een uitvraag gedaan voor 2 op elkaar lijkende podenco filmsterren.De keuze is gevallen op Raffie en Rey van Happy Dog Maspalomas. Afgelopen week zijn ze naar Amsterdam... Lees meer »
19 maart 2023 De 3e druk van dit boek is nu via Podencoworld.nl te bestellen. Wij ontvangen per verkocht boek een klein bedrag. Zoekt u een hond die altijd en overal uw commando’s opvolgt... Lees meer »
17 maart 2023 Vooral voor de regio’s Drenthe, Friesland en Gelderland zijn we op zoek naar huisbezoekers op vrijwilligersbasis. Maar ook mensen uit andere regio’s zijn zeker welkom. Wat houdt dat... Lees meer »
14 maart 2023 ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGER GEZOCHT OM ONS ADOPTIETEAM TE VERSTERKEN (M/V) Van een leven op straat naar een geweldig leven met een lieve baas en een heerlijke bank (of mand) om de rest... Lees meer »
13 maart 2023 ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGER (M/V) GEZOCHT OM ONS NAZORGTEAM TE VERSTERKEN ZOWEL IN NEDERLAND ALS IN BELGIE. Als mensen een Podenco hebben geadopteerd via stichting Podencoworld wordt er... Lees meer »
12 maart 2023 Voor een filmproject zoeken we twee op elkaar lijkende podenco’s Deze keer doen we een heel bijzondere oproep. Podencoworld werd door Studio Nergens benaderd met de vraag of wij 2 op... Lees meer »

dogstars