nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Robin zit al veel te lang in het asiel sinds zijn voormalig eigenaar hem naar het asiel bracht om van hem af te zijn! Hij heeft zelfs de papieren achtergelaten, dus de exacte leeftijd van Robin is... Lees meer »
OpvanggezinLet op: dit betreft een functie op vrijwilligersbasisWij zijn op zoek naar opvang gezinnen voor Podenco’s uit asielen in Spanje. Een opvanggezin houdt in dat er een Podenco bij jullie... Lees meer »
Met enige regelmaat komen er stukken voorbij in de media over het al dan niet adopteren van een hond uit het asiel of het buitenland. Sporadisch positief, vaak helaas negatief. Wellicht komt het... Lees meer »
Dat is een vraag die de ongelooflijk lieve Jaky, Parrot, Macareno en Sam zichzelf stellen. Ze zijn lief, ze zijn vrolijk, ze zijn dankbaar en ze zijn heel erg hard op zoek naar een huisje! En een... Lees meer »
VEHRA is opgericht door 2 dierenartsen ( Patty en Judith) welke zich al meer dan 10 jaar inzetten om vrijwillig asiel dieren in Spanje te castreren en steriliseren zodat ze geadopteerd kunnen... Lees meer »
Spanje heeft zijn naam te danken aan het konijn. Toen de Phoeniciërs rond de 11e eeuw v. Chr. het Iberisch Schiereiland bereikten, troffen ze daar veel konijnen aan. Omdat zij de dieren erg vonden... Lees meer »
De lieve Pijama heeft helemaal genoeg van het leven in het asiel. Ze is heel erg hard op zoek naar een eigen baasje en een lekker warm plekje om te liggen! Een plekje waar ze kan genieten en waar... Lees meer »
Vorige week is er weer hard gewerkt om de donaties en benches weer klaar te maken voor het vervoer naar Spanje. Zoals jullie kunnen zien is dat weer gelukt. Het is in Spanje aangekomen en ze... Lees meer »
Chep is een heerlijke hond, een allemans vriend en een zachtaardige lieverd met een prima conditie! Hij zit momenteel in de opvang en is zichzelf bijzonder goed aan het bewijzen. Er werd namelijk... Lees meer »
De aankomst van: Mia, Sarca, Clark, Cósmico, Pablo, Russell, Ciel, Esperanza, Saba, Sprinter, Luna, Leticia, Luffy, Oskar, Pitufo, Palito, Cass en... Lees meer »
Arconatura (Jaén) is in 2001 ontstaan om honden te redden. In het begin had men geen asiel, dus werkte men met opvanggezinnen. De honden verbleven daar totdat ze werden geadopteerd. Na een tijdje... Lees meer »
Niet vaak krijgen we zo'n groot bedrag gedoneerd! Plomp BV heeft maar liefst €1000,- overgemaakt naar stichting Podencoworld! Een bedrag waarmee we op alle manieren kunnen helpen! Zo kunnen we... Lees meer »
Dinda zit momenteel in de opvang in Nederland en daar doet ze het goed! Ze is zacht en voorzichtig naar mensen en na het bekende kat uit de boom kijken is ze heerlijk aanhankelijk geworden. Met... Lees meer »
Macareno is het asiel terecht gekomen na een telefoontje van de politie. Ze hadden hem over straat zien struinen zonder baas of thuis. Gelukkig heeft hij geen ongelukken gehad en zit hij nu veilig... Lees meer »
De lieve Ecco zit in de opvang in Nederland sinds hij 4 maanden oud is. Zijn tijdelijke baasjes zijn hard met hem aan de slag gegaan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Hij heeft namelijk al een... Lees meer »