nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Kleine Pitufo is nog jong en veerkrachtig, maar heeft niet bepaald een grote dosis geluk gehad in zijn korte leventje. Zijn moeder werd gevonden in een gat in de grond en ze is na de bevalling... Lees meer »
De rustige lieverd Terry werd achter gelaten door zijn baasje onder het mom van “niet geschikt voor de jacht”. Een pijnlijke waarheid voor heel veel hondjes in Spanje, afgedankt omdat ze te weinig... Lees meer »
Stanley is als vriend voor het leven in huis genomen door een wat oudere man in Spanje. Al sinds hij een pupje was brachten de twee de dagen samen door en dat heeft natuurlijk een diepe indruk... Lees meer »
Geniet van een gezellige avond met uw geliefden en natuurlijk uw prachtige Podenco(s)! En algemeen bekend, maar zeker altijd goed om u extra voor te behoeden: Wees extra voorzichting met snoepgoed... Lees meer »
Mijn naam is Naya en ik zit sinds begin van de zomer in het asiel van Malaga. Ik ben 3 jaar oud, heb een gemiddelde grootte en ben best mooi.. al zeg ik het zelf! Kijkt u maar eens naar mijn... Lees meer »
Ze is gevonden op de Cliftwijck, Amerongen en zit nu even bij ons in de pleeg. We hopen dat het baasje zich snel meldt. Het is een schat van een hond. Ze is ongeveer 6 maanden oud. We denken dat... Lees meer »
Van Maria Pupavova kregen we onlangs een ticket gedoneerd. Hartelijk bedankt hiervoor!Veel mensen denken dat onze honden gratis mogen vliegen, niets is minder waar. De transportkosten voor het... Lees meer »
Helaas moet Gerda wegens gezondheidsredenen haar taken neerleggen per 1 december. Gerda heeft zich altijd met hart en ziel ingezet voor de Podenco's en voor Stichting Podencoworld. Gerda... Lees meer »
De aankomsten van: Enzo, Nila, Nitro, Oma Morgan, Tatina, Lanza en Sahri
In het kader van: berichten waar we bij Podencoworld blij van worden!"Beste medewerkers van asiel Apariv en Podencoworld,Misschien even jullie geheugen opfrissen: ik adopteerde Finn in januari... Lees meer »
Zoals in de media en op social media te zien is komt er steeds meer aandacht voor de “buitenlandse” hond in Nederland. Dit varieert van korte berichtjes over een honden tekort in de asielen hier en... Lees meer »
"Willy is niet zomaar een Podenco, nee hij heeft ook een mooi ''werk'' hij is buddy Ptss hulphond. Willy helpt me als ik angstig ben en dan zorgt hij ervoor dat ik minder bang ben. Hij voelt... Lees meer »
Goed nieuws voor Nela. Ze houden het bij de operatie aan haar poot. Bij nader inzien is haar rug en haar kaak opgezwollen en hoeft zij verder niet geopereerd te worden. De behandeling aan... Lees meer »
Sarca is een rustige stabiele opa die alles op zijn eigen gangetje doet. Hij is goed zelfstandig en lijkt zich in eerste instantie zelfs niet te interesseren in je wanneer je zijn patio... Lees meer »
Helaas is er nog niks veranderd voor de mooie broers Sunji en Panji. Nog steeds genieten ze van de (veel te weinige) korte wandelingen met de vrijwilligers en al de heerlijke koekjes... Lees meer »