nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

De nieuwe Podenco kalender is nu te bestellen. Hang hem op en je kunt al je afspraken, Podenco meetings  etc noteren voor het komende jaar. Het is natuurlijk ook een leuk geschenk voor de... Lees meer »
Op zoek naar een mooi geschenk voor de kerst?Wat denk een voor Podencoworld ontworpen houten klok door Haydar.De klok is 27 cm doorsnee en is naar eigen kleur te verven. Wil je op je Podencoklok... Lees meer »
Natuurlijk verdient jouw lieve viervoeter ook een plekje in de kerstboom.Speciaal voor Podencoworld heeft Haydar een Podenco kersthanger ontworpen.Deze houten hanger is 10 x 10 cm. Je kunt hem in... Lees meer »
Speciaal voor Podencoworld heeft Haydar 2 lampen ontworpen.Het zijn houten lampen in de de vorm van een schilderij. Het formaat is 39 x 33 cm. Je kunt ze desgewenst een andere kleur geven.Ze werken... Lees meer »
  De kerstkaarten van Podencoworld zijn nu te bestellen. Je steunt daarmee de asielen in Spanje. Er zijn 2 verschillende setjes van 5 kerstkaarten van prachtige Podenco's.De kaarten 10 x 15 cm... Lees meer »
Shakira is door privé omstandigheden met spoed op zoek naar een ander opvangadres. Wie kan haar opvangen in afwachting van een adoptie? Dit 2 jarige meisje heeft een lief aanhankelijk en... Lees meer »
UPDATE: Akela is gereserveerd Akela, die Kira wordt genoemd in het tijdelijke opvanggezin waar zij nu verblijft wil graag een definitieve warme mand.Ze is in februari geboren, 50 cm hoog en sinds... Lees meer »
De aankomsten van: Baloo, Raksha, Archie, Shakira, Tony, Fiva, Miguelina, Oriana, Sole, Valentin, Jordi, Ratata, Banzai, Jasiri, Nala, Zira, Akela, Petite en... Lees meer »
Justa van Erkel heeft Podencoworld om hulp gevraagd. Jenny staat niet op de website. Voor info kijk onderaan de tekst.   Jenny is een prachtig mooi Podenco meisje van nog maar net 1.5 jaar. Ze... Lees meer »
Vandaag zetten wij 4 prachtige dames hoog op de poten in de picture. Angela, Sara, Fee en Ruby willen graag een forever home. Wie geeft ze die? Angela Deze 7 jarige dame heeft een lief en zacht... Lees meer »
Vanessa Silva vangt in het asiel Perritos del Higueron samen met nog iemand 45 honden en 50 katten op. Zij hebben geen externe financiering. Alle kosten worden betaald uit het salaris van... Lees meer »
Door Trudi Ooms Iedereen de Siep inmiddels een beetje volgt weet dat ze half windhond (Podenco Ibicenco) en half Mastin is. Ze heeft de kleuren van de Ibicenco en ook de slanke lange poten maar... Lees meer »
Sinterklaas is weer in het land. Dat worden drukke tijden voor de online winkels. Help Podencoworld en klik eerst via de link op SponsorKliks , kies dan je online winkel en plaats je... Lees meer »
Flexlijnen lijken heel fijn omdat je hond veel bewegingsvrijheid heeft. Vanuit Podencoworld adviseren wij om zeker in de eerste maanden geen gebruik te maken van een flexlijn. Recent zijn er weer een... Lees meer »
Eind september hebben wij je hulp gevraagd voor Rubia, de Podenco met de enorme infectie aan haar oor, door een donatie te vragen om opname in het hospitaal mogelijk te maken. Dit geld werd in korte... Lees meer »