nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Caio en zijn broertjes en zusjes zijn bij een vuilcontainer in Zuid Portugal gevonden. Ze waren toen nog maar een paar dagen oud. De pups zijn door vrijwilligers in huis genomen en met de fles... Lees meer »
Sammy is een hele lieve hond die gek is op aandacht en je altijd zal verwelkomen met een prachtige glimlach! Hij geniet enorm van de buitenlucht en wacht op zijn spaarzame momenten van aandacht en... Lees meer »
Het is weer bijna zover: de 14e strandwandeling komt er aan en wel op 24 September!Vanaf 12.00 uur verzamelen we bij Strandpaviljoen Beachline Beach, Strandweg 55 te 's-Gravenzande en om... Lees meer »
Er is helaas weinig bekend over de Podenco Malagueño. We weten dat er veel onderzoek is gedaan naar deze hond. Dat deze wordt gezien als zeer goed konijnen jager en relatief veel voorkomt in... Lees meer »
Fargo is speels, vrolijk, sociaal, grappig en een tikje bejaard… maar dat mag vooral de pret niet drukken! Hij doet alles wat een jonge hond zou doen: lekker spelen, dollen en dansen en met... Lees meer »
Wat is ze klein, fijntjes en lief en zacht... Dit lieve meisje zoekt gewoon lieve baasjes! Dat verdient ze. Lila is een ongecompliceerde vrolijke kleine Podenco.Lila komt uit het Spaanse... Lees meer »
Op 8 november 2016 werd lieve Rusa bij ons aangemeld, hard op zoek naar een gouden mand en een gouden baasje! Ze zat toen al twee jaar in het asiel en heeft daar geweldige stappen gemaakt. Toen ze... Lees meer »
Klein maar fijn! Dat is de Podenco Maneto. De beste omschrijving? Een Podenco op Teckel formaat. Niet de allersnelste, maar met rust en methodiek zijn het in roedelverband gedreven jagertjes. Ze... Lees meer »
"Hé, hallo daar, beste lezer. Wat vriendelijk van u om wat van uw kostbare tijd aan mij te besteden. Ik kan het haast niet geloven, aandacht voor mij! En dan ook nog aandacht speciaal voor mij... Lees meer »
De Podenco Andaluz geniet wellicht niet dezelfde bekendheid als andere soorten Podenco. Dit heeft er alles mee te maken dat het geen officieel erkend ras is. Dit betekent natuurlijk niet dat we ze... Lees meer »
Ben jij ook zo trots op jouw Podenco? Of heb je er misschien wel meer? Hebben jullie samen al veel meegemaakt of begint de band nog maar net te groeien? Wil jij je verhaal delen en lijkt het... Lees meer »
De Podenco Canario is de vaste bewoner van alle Canarische eilanden. De gelijkenis met de voorvaderen is groot! Dit is waarschijnlijk te wijten aan de hoge mate van isolatie die deze honden op de... Lees meer »
Het is algemeen bekend dat Podenco’s ongelooflijk slimme honden zijn! Een ras als geen ander en altijd opzoek naar een nieuwe uitdaging. Iedereen weet natuurlijk dat die hersentjes gaan kraken... Lees meer »
De aankomsten van: Magnolia, Paris, Nova, Kian, Sia, Barbie, Libertad, Simba, Taquito, Legolas, Meda, Pirata, Chanel, Mancha, Tila, Salerosa en Lima
De Podenco Ibicenco is de grootste van de familie. Met een schofthoogte van 60 tot 70 centimeter * en zijn statige houding nemen ze graag de karakteristieke pose aan om hun terrein te overzien. In... Lees meer »