nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Het hondenras genaamd Podenco Valenciano, Xarnego Valencià of ook Gos Coniller Valencià is een authentiek ras, dat een grote reputatie geniet, vooral als jachthond van grote hardheid en zijn... Lees meer »
DE FOTO-KERSTKAARTEN ZIJN BINNEN!Ze kunnen vanaf vandaag besteld worden per set, er zijn 2 sets van 5 kaarten en ze zijn gedrukt in het formaat van 19x13cm.De prijs van één set is €6,- ( Ex... Lees meer »
Daar is ie dan.... De Podencoworld Kalender 2018!!De kalender is gedrukt op A4 formaat en vanaf vandaag verkrijgbaar voor slechts €15,- (ex verzendkosten)*Bijkomende verzendkosten zijn, voor... Lees meer »
Naam: NoëlRas: Podenco mix Leeftijd: bijna 9 jaarGeslacht: reuGewicht: 14 kgHoogte: middelmaatje (tot de knie)Gecastreerd: chemischZindelijk: jazekerKan met kinderen: ja, is dol op... Lees meer »
De garage is mooi opgeruimd, maar belangrijker nog: we hebben een flinke lading naar Spanje opgestuurd! Graag willen wij alle mensen bedanken die zo veel ingezameld hebben voor de honden in Spanje... Lees meer »
Van het gastgezin van Leona en Evita hebben we een update ontvangen. Veel mensen hebben meegeleefd met de twee dames en daarom wilde we deze update graag met jullie delen! De dames zijn nog niet... Lees meer »
Vorig jaar is deze prachtige hond vanuit Spanje via onze stichting bemiddeld naar Nederland als zijnde een special case. Helaas is zij dus terug gekomen van adoptie en daarom zijn wij... Lees meer »
James zit momenteel in asiel Arca. Een asiel dat binnenkort wordt overgenomen door een nieuwe partij die bekend staat als dodingstation. Wij vragen daarom graag wat extra aandacht voor... Lees meer »
De nieuwste editie (september 2017) van de Podencokrant is nu te downloaden! Deze editie staat boordevol leuke, informatieve en ontroerende onderwerpen! Ook hebben we veel leuke stukken... Lees meer »
Vorige week hebben wij een mooie donatie van €150,- mogen ontvangen van M. de Vries met de bijgevoegde tekst: "Vriend van Podencoworld! Super goed wat jullie doen!" Hartelijk dank voor deze mooie... Lees meer »
Hanna, die in januari sterk vermagerd op straat is gevonden, kan niet aarden in het asiel. Kort na haar redding bloeide ze op, was aanhankelijk, vrolijk en speelde enorm graag met de bal. Nu... Lees meer »
Roan zit momenteel in asiel Arca. Een asiel vanaf eind volgende week wordt overgenomen door een nieuwe partij die bekend staat als dodingstation. Wij vragen daarom graag wat extra aandacht voor... Lees meer »
Bandit zit momenteel in asiel Arca. Een asiel vanaf eind volgende week wordt overgenomen door een nieuwe partij die bekend staat als dodingstation. Wij vragen daarom graag wat extra aandacht voor... Lees meer »
Vandaag vieren wij het 6 jarig bestaan van Podencoworld! Zes jaar geleden is Stichting Podencoworld officieel opgericht. Het was een bewuste keuze om dit op dierendag te doen. Welke dag is... Lees meer »
Zoals u wellicht heeft gezien op Social Media is er iets verschrikkelijks gebeurd met één van de asielen in Spanje. De gemeente heeft besloten om de vergunning niet te verlengen, maar juist over te... Lees meer »