nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Tijd voor verandering, een frisse wind binnen Stichting Podencoworld! Stichting Podencoworld bestaat 4 oktober 2021 tien jaar. Wij, Evalien en Edwin, hebben ons met hart en ziel ingezet om de... Lees meer »
Deze lieve vrolijke 4 jarige Podenco van 50 cm hoog zoekt een warme mand. Hij is al in Nederland dus je een afspraak maken om te kijken of er een match is. Hij is sociaal en heel leergierig. Zoals je... Lees meer »
Vluchten gevraagd vanaf Malaga naar Rotterdam, Eindhoven of Amsterdam.  Alles wordt door de vrijwilligers geregeld op de luchthaven in Malaga als zowel in Nederland. Kleine moeite groot... Lees meer »
Column door Ineke van Dongen Hoi Allemaal, We zullen ons eerst netjes voorstellen. Ik ben Tibbe 10 jaar en kom uit Roemenië. In 2014 ben ik bij Ineke en Jan en Romeo komen wonen. Dat vond ik heel... Lees meer »
De universiteit van Utrecht is op zoek naar honden die niet langer dan 6 weken geleden zijn aangekomen in Nederland en mee willen werken aan een kosteloos onderzoek naar parasieten Leishmania... Lees meer »
In het weekend van 4 juni gaat Jennifer in actie komen. Je kunt nog mee doen! Hoeveel kilo's gaat zij tillen d.mv. Squat en Deathlift??? Gok op het juiste aantal kilo's en win een prijs. ... Lees meer »
Jana Elza Wuyts ontmoette in Spanje een wilde hond. Het dier kwam uit de bergen en had zich aangesloten bij de dorpshonden. Toen zijn leven in gevaar kwam, kon ze niet van aan de zijlijn toekijken... Lees meer »
Jarenlang hebben wij genoten, gelachen, een traan gelaten om de columns van Trudi Ooms.Wat was het heerlijk om deze op zondagmorgen te kunnen lezen.Wij gaan de verhalen van Trudi en haar roedel enorm... Lees meer »
Hoe geweldig is dit!!! Op 4 oktober is het zover, dan bestaat Podencoworld officieel 10 jaar als stichting. Om dit te vieren en de asielen en de honden er van mee te laten genieten wordt er op 4... Lees meer »
UPDATE WAT GEWELDIG!!!! ER IS TOTAAL 1737 euro GEDONEERD. HIERMEE ZIJN WE RUIMSCHOOTS UIT DE KOSTEN EN KUNNEN WE OOK ANDERE HONDEN HELPEN. HARTELIJK DANK Er wordt regelmatig een beroep gedaan op... Lees meer »
Soms krijgen wij foto's en een paar woorden in onze mail over hoe iemand nog steeds geniet van zijn adoptiehond.  Boyke is nu al vier jaar bij de adoptant en onlangs 6 jaar geworden.Samen met... Lees meer »
Afgelopen weekend hebben we weer veel goederendonaties in ontvangst mogen nemen. Daar kunnen we weer veel asielen blij mee maken. Wij willen Marijke , Sandra en Marielle. bedanken hiervoor.En... Lees meer »
Je wilt dat je hond goed beschermd is tegen allerlei aandoeningen waardoor deze ziek kan worden of overlijden. Ook wil je niet dat je hond andere honden ziek maakt. Daarvoor laat jij je hond... Lees meer »
De aankomsten van: Noa, Petch, Maple, Bella, Carlitos, Juanito, Lua, Niburu, Nutella, Rosella, Sefora, Iron, Lucky Luke, Flora, Guapo, Ginger en Hipo             ... Lees meer »
Column Trudi Ooms  Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ga stoppen met de maandelijkse column. Niet omdat het niet leuk meer is, maar omdat ik er echt de tijd niet meer voor heb. Ik... Lees meer »