nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

WAT EEN DAG  Het is nog heel even wachten op de volgende strandwandeling op 18 september 2022, maar gelukkig is ondertussen de video van deze Podencoworld strandwandeling klaar zodat ook... Lees meer »
Iedereen is welkom met of zonder hond op de 18e strandwandeling. Wij willen graag bij het strandpavilijoen aangeven hoeveel mensen zij kunnen verwachten. Daarom aanmelden op onderstaand... Lees meer »
Het is weer bijna zover: De 18e strandwandeling komt er aan en wel op 1 September!! Espe en Isabel van Protectora Malaga Animals y Plantas, Greet, Katrin en Mariceli van Mascotas de Priego komen... Lees meer »
Dit jaar houden we in september een veiling voor 2 asielen in Spanje waar we mee samen werken.  We hebben er voor gekozen vooral de kleinschalige asielen te helpen die geen subsidie krijgen van... Lees meer »
Wat waren er veel honden en baasjes op de 17e strandwandeling in 's Gravenzande. Iedereen hartelijk dank!Het weerzien van al die mooie geadopteerde honden was fantastisch. Bekijk de compilatie van... Lees meer »
  Het was weer een fantastische wandeling, iedereen hartelijk dank daarvoor!!Het was een geweldig weerzien van heel veel blije hondjes en hun baasjes. Bekijk de compilatie van de fijne dag... Lees meer »
Wat was het weer enorm genieten van de grote opkomst. Zo veel baasjes en nog meer geadopteerde Podenco's die vol trots en met veel plezier op het strand liepen, de zon die zijn warmte had... Lees meer »
Het is weer bijna zover: de 14e strandwandeling komt er aan en wel op 24 September! Deze wandeling zijn Esperanza en Isabel van het asiel Malaga y Plantas ook aanwezig om alle geadopteerde en... Lees meer »
NAGENIETEN VAN DE GEWELDIGE PODENCOWORLD STRANDWANDELING.   Onze vrijwilligster Nausikaa heeft een prachtig filmpje gemaakt van de strandwandeling van afgelopen zondag (21-05-2017). De foto's... Lees meer »
Het filmpje van de strandwandeling op 11 September te 's-Gravenzande. Het was een prachtige dag en werkelijk en traktatie om zo veel gelukkige honden bij elkaar te zien genieten. Ooit leefden zij in... Lees meer »
1 Mei, Strandwandeling van stichting Podencoworld, internationale dag van de Podenco, Dia del Podenco.Wat hebben wij allen genoten van de geweldige opkomst, het is altijd prachtig om zo veel... Lees meer »
Hallo Allemaal.  We hebben alweer onze 10de strandwandeling voor de podenco's. We hebben besloten dat we het dit jaar op een andere locatie houden, dan dat u van ons gewend bent. De... Lees meer »
Zet het vast in je agenda 21 september de 9de Strandwandeling in Wassenaar.   Hallo Allemaal. We hebben alweer onze 9de strandwandeling voor de podenco's in Wassenaar op 21 September 2014... Lees meer »

dogstars