LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Het was een prachtige dag vol gezelligheid en blije (Podenco)koppies. Wij zijn dankbaar voor de grote opkomst en voor de geweldige sfeer. Hopelijk mogen we op deze manier nog vele edities... Lees meer »
WAT EEN DAG  Het is nog heel even wachten op de volgende strandwandeling op 18 september 2022, maar gelukkig is ondertussen de video van deze Podencoworld strandwandeling klaar zodat ook... Lees meer »
Nog voor de Stichting werd opgericht ontstond in 2010 het idee om een strandwandeling te organiseren met de Podenco's.Dit was zo'n succes dat er inmiddels in mei en in september een Podencowandeling... Lees meer »
Nagenieten van de heerlijke strandwandeling die wij hebben gehad.Daarin ook foto's van het afscheid van het oude bestuur. Evalien, Edwin en Patricia hartelijk dank voor alles. ... Lees meer »
We hadden afgelopen zondag heerlijk weer voor onze 18e strandwandeling. Wat hebben de Podenco's genoten!   Heerlijk om te zien.
 
Wat waren er veel honden en baasjes op de 17e strandwandeling in 's Gravenzande. Iedereen hartelijk dank!Het weerzien van al die mooie geadopteerde honden was fantastisch. Bekijk de compilatie van... Lees meer »
  Het was weer een fantastische wandeling, iedereen hartelijk dank daarvoor!!Het was een geweldig weerzien van heel veel blije hondjes en hun baasjes. Bekijk de compilatie van de fijne dag... Lees meer »
NAGENIETEN VAN DE GEWELDIGE PODENCOWORLD STRANDWANDELING.   Onze vrijwilligster Nausikaa heeft een prachtig filmpje gemaakt van de strandwandeling van afgelopen zondag (21-05-2017). De foto's... Lees meer »

dogstars