nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

  Het was weer een fantastische wandeling, iedereen hartelijk dank daarvoor!!Het was een geweldig weerzien van heel veel blije hondjes en hun baasjes. Bekijk de compilatie van de fijne dag... Lees meer »
Wat was het weer enorm genieten van de grote opkomst. Zo veel baasjes en nog meer geadopteerde Podenco's die vol trots en met veel plezier op het strand liepen, de zon die zijn warmte had... Lees meer »
Het is weer bijna zover: de 14e strandwandeling komt er aan en wel op 24 September! Deze wandeling zijn Esperanza en Isabel van het asiel Malaga y Plantas ook aanwezig om alle geadopteerde en... Lees meer »
NAGENIETEN VAN DE GEWELDIGE PODENCOWORLD STRANDWANDELING.   Onze vrijwilligster Nausikaa heeft een prachtig filmpje gemaakt van de strandwandeling van afgelopen zondag (21-05-2017). De foto's... Lees meer »
Het filmpje van de strandwandeling op 11 September te 's-Gravenzande. Het was een prachtige dag en werkelijk en traktatie om zo veel gelukkige honden bij elkaar te zien genieten. Ooit leefden zij in... Lees meer »
1 Mei, Strandwandeling van stichting Podencoworld, internationale dag van de Podenco, Dia del Podenco.Wat hebben wij allen genoten van de geweldige opkomst, het is altijd prachtig om zo veel... Lees meer »
Hallo Allemaal.  We hebben alweer onze 10de strandwandeling voor de podenco's. We hebben besloten dat we het dit jaar op een andere locatie houden, dan dat u van ons gewend bent. De... Lees meer »
Zet het vast in je agenda 21 september de 9de Strandwandeling in Wassenaar.   Hallo Allemaal. We hebben alweer onze 9de strandwandeling voor de podenco's in Wassenaar op 21 September 2014... Lees meer »