nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Inmiddels help ik de podenco’s zo’n tien jaar, sinds 2006 onder de naam Podencoworld. Op 4 oktober 2011 is Podencoworld geregistreerd als stichting.Tien jaar geleden had ik nog nooit gehoord van... Lees meer »
Alles is begonnen toen mijn hond Vlokkie overleed. Ik had besloten om nooit geen hond meer te nemen om dat ik het verdriet van afscheid zo erg vond. Na een paar dagen al vond ik het zo... Lees meer »
Hallo, ik ben Gerda en ik wil hier even vertellen hoe ik bij Podencoworld terecht ben gekomen. Ik ontmoette Evalien in 2010 en we hadden een gesprek over de hondjes. Ik had inmiddels op de... Lees meer »
Hoi, mijn naam is Sylvia van Herwaarde, en ik ben vrijwilligster bij Stichting Podencoworld. Ik doe samen met een heel fijn team de adopties. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen, en drie... Lees meer »
Hallo, wij zijn Roza en Janneke en we wonen in Sneek.Wij hebben in 1998 Robin (kruising terriër/mini schnautzer, toen een half jaar oud) geadopteerd uit het asiel in Sneek. Eind 2012... Lees meer »
We waren op zoek naar een nieuw kameraadje voor Duke onze Jack Russel. Aan hem konden we duidelijk merken dat hij eenzaam was. Van zijn maatje en onze trouwe vriend Orso hadden we... Lees meer »
Een leven zonder hond was voor mij geen optie, met mijn twee Podenco mixen ben ik compleet. In 2010 leerde ik Podencoworld kennen tijdens een zoektocht op internet naar een hond uit het asiel. Na de... Lees meer »
Hoi! Wij zijn Simon en Lana en wij zijn vrijwilliger bij Podencoworld! In 2015 besloten wij om ons aan te gaan melden als gastgezin om zo kansarme honden te helpen. Toen we na een zoektocht op... Lees meer »
Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Suze van den Aker en ik doe de nazorg van de puppen bij podencoworld. Af en toe doe ik een huisbezoek maar het is hoofdzakelijk nazorg.Het... Lees meer »
Een jaar of 6 geleden raakte ik via internet in aanraking met de Podenco.Helaas was mijn woon en werksituatie toen niet geschikt voor het houden van een Podenco maar ben ik mij wel gaan verdiepen... Lees meer »
Een mega lief koppie waaruit 1 oogje me smekend aankeek.Een filmpje met een onderdanig, angstig hondje die hetallemaal niet begreep en de wereld maar eng vond.Één blik op Wikky en ik was... Lees meer »
Hallo allemaal, ik ben Tini Seelos en woon in Sneek.Eind november 1998 werd er een klein zwart bang hondje van ongeveer 5 weken gevonden bij ons in de buurt.Mijn dochter Marijan heeft hem toen in... Lees meer »
Mijn naam is Nicole soms hebben wij een opvanghond in huis en ik doe huisbezoeken in mijn regio. Een aantal jaren geleden, na verschillende honden in ons leven te hebben gehad en weer hebben... Lees meer »
Tijdens werkzaamheden bij dierenopvang Koningen in Balkbrug kwam ik in een van de hokken een klein hoopje hond tegen. Hij was ’s nachts aangekomen met een transport uit Spanje. Onze hond was een... Lees meer »
Mijn naam is Ria Benedick, 65 jaar jong en mijn nicht, Marjon Hoebee, heeft me gevraagd iets over mijzelf te vertellen nu ik de Marktplaats advertenties en de advertenties op Baasje gezocht voor... Lees meer »
Tot dat we onze Toya kregen, hadden we nog nooit van Podenco’s gehoord. Sterker nog, we wisten niet eens dat we er één hadden!Tot iemand bij de hondenclub zei: dat is een Podenco. Op internet... Lees meer »
Hola! Ik ben Nausikaa en ik woon met mijn drie kanjers in Bergen op Zoom. Mijn 3 kanjers zijn Buzzer (Duitse staande korthaar), Maddox (Griekse zwerfhond) en Chili (Podenco uit Tenerife). Zo’n 2... Lees meer »
 Mijn naam is Bea Haasnoot en ik ben de adoptiemedewerker bij Podencoworld. Ik ben in contact gekomen met Podencoworld, omdat ik na de dood van mijn Mechelse herder, die zestien en een half... Lees meer »
Hallo,Mijn naam is Bera Van Simaey en woon in Brugge. Ik ben getrouwd met Patrick en wij hebben 3 Spaanse adoptiehondjes Zsuka, Magic en Thimo en dan nog 2 poezen, Ylenka en Pjottr. Toen ik niet... Lees meer »
Hallo,Ik ben Jolanda Kroon, getrouwd met Peter en wij hebben 2 geadopteerde Podenco's. Toen onze vorige hond overleden was, ben ik gaan kijken naar verschillende rassen op internet.Mijn oog... Lees meer »
Ik ben Elisabeth van Zwet, ben inmiddels 71 en pas weduwe, maar voel mij totaal geen 71 jaar ! Podencoworld leerde ik kennen doordat ik ze op facebook zag. Ik vond het allemaal prachtige honden en... Lees meer »
Hoi ik ben Lindy Jansen-Jonk ben 33 jaar en woon met mijn man Martin, onze dochters, en Pippa (podenco-pointer mix) en Mika (podenco) in Volendam.Ik heb jarenlang als internationaal chauffeur... Lees meer »
In november 2011 zijn wij in contact gekomen met stichting Podencoworld. In mei van dat jaar was onze eerste hond overleden en wij waren wel weer toe aan een hond om ons heen. Na wat zoekwerk... Lees meer »
Hoi! Ik ben Afke en sinds 2015 vrijwilliger bij Podencoworld. Samen met mijn vriend Dominique en onze honden wonen we in Zaandam. Voordat ik in aanraking kwam met podenco’s, heb ik 2 honden... Lees meer »
Podenco Mara Ze was oh zo klein fijn en grappig, met haar lichtblauw jasje!Haar oortjes zo speciaal! ééntje recht ,ééntje plat! ze was echt een wonder voor me, Met broer en zus gaat het super... Lees meer »
Mijn naam is Wachou Bakker-Kao Toen mijn vorige hond overleed, schreef mijn neef, Wachou als je eraan toe bent moet je eens kijken op Podencoworld.nl Ik heb gekeken en was meteen verkocht... Lees meer »