LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Toen in 2005 het hondje van Evalien overleed, een West Highland terriër genaamd Vlokkie, was het verdriet enorm. Edwin, haar neef wilde haar graag helpen en ging via internet op zoek naar een andere... Lees meer »
Ik ben Reiny, getrouwd met Carel en woon samen met onze Podenco Vera in het mooie Burgh-Haamstede. In 2019 hebben wij Vera (Pantomina) geadopteerd. Na een oproep voor vrijwilligers heb ik mij... Lees meer »
Regelmatig nam ik een bezoek bij de site Podencoworld om te kijken of ik misschien iets kon betekenen voor de honden of om gastgezin te worden, maar toen ik deze vacature langs zag komen, wist ik dat... Lees meer »
Hallo, mijn naam is Sjaak.  Ik ben sinds de oprichting van Stichting Podencoworld (2011) verbonden aan de stichting. Vanaf het begin hou ik me bezig met accountancy zaken. Het was nog een... Lees meer »
  Hallo, wij zijn Roza en Janneke en we wonen in Sneek. Wij hebben in 1998 Robin (kruising Terriër/mini Schnautzer, toen een half jaar oud) geadopteerd uit het asiel in Sneek. Eind... Lees meer »
Hallo mijn naam is Suze van den Aker, en doe sinds 2013 de huisbezoeken en de  nazorg van de puppen die geadopteerd zijn bij Podencoworld. Daarvoor is onze eerste pleegpup gekomen genaamd... Lees meer »
"Dat is een podenco-mix" zeiden ze. Ik, Jill 42 jaar uit Zuid-Limburg, had geen idee toen ik 8 jaar geleden mijn hond Woody adopteerde uit een Spaans asiel.  Ik ben me meer gaan... Lees meer »
Tijdens werkzaamheden bij dierenopvang Koningen in Balkbrug kwam ik in een van de hokken een klein hoopje hond tegen. Hij was ’s nachts aangekomen met een transport uit Spanje. Onze hond was een... Lees meer »
  Ik ben Elisabeth van Zwet, Podencoworld leerde ik kennen doordat ik ze op facebook zag. Ik vond het allemaal prachtige honden en ik ging mij verder in de organisatie verdiepen en kreeg... Lees meer »
Ik ben Ursula, getrouwd met Bram en wij wonen in Ede. Zelf ben ik opgegroeid met honden en heb tot enkele jaren geleden ook altijd honden gehad, waaronder ook asielhonden. Toen wij onze... Lees meer »
Een leven zonder hond was voor mij geen optie, met mijn twee Podenco mixen ben ik compleet. In 2010 leerde ik Podencoworld kennen tijdens een zoektocht op internet naar een hond uit het asiel. Na... Lees meer »
Ineke – Informatie medewerker Hoi, ik ben Ineke getrouwd met Jan en we hebben 3 rescue honden. Waarvan er 1 mijn buddy hulphond is, waar ik ben daar is hij. Heb hem zelf opgeleid en... Lees meer »
Alles is begonnen toen mijn hond Vlokkie overleed. Ik had besloten om nooit geen hond meer te nemen om dat ik het verdriet van afscheid zo erg vond. Na een paar dagen al vond ik het zo leeg... Lees meer »
Hoe een paar handdoeken zorgen voor een adoptie en vrijwilligerswerk bij Podencoworld. Al jaren gingen we als gezin op vakantie naar Tenerife, lekker relaxen en luieren aan het zwembad en... Lees meer »
Hallo, ik ben Martin Schouten en woon met vrouw en dochter in Ridderkerk.  Via mijn vrouw ken ik Podencoworld al heel wat jaren, maar sinds een aantal maanden ben ik als chauffeur werkzaam... Lees meer »
Ik ben Marijke van Driel, ik ben al jaren bezig met inzamelen van spullen voor de buitenlandse asielen en de honden. Ik heb zelf een hondje uit Portugal geadopteerd.  Ik heb Evalien leren... Lees meer »
Een mega lief koppie waaruit 1 oogje me smekend aankeek. Een filmpje met een onderdanig, angstig hondje die het allemaal niet begreep en de wereld maar eng vond. Één blik op Wikky en ik was... Lees meer »
Hierbij stel ik mijzelf graag voor: Mijn naam is Nicole Roelofs en ik ben enkele jaren met veel plezier onderdeel geweest van het Podencoworld nazorgteam. Verder doe ik huisbezoeken en heb ik een... Lees meer »
Hoi ik ben Lindy Jansen-Jonk ben 33 jaar en woon met mijn man Martin, onze dochters, en Pippa (podenco-pointer mix) en Mika (podenco) in Volendam. Ik heb jarenlang als internationaal chauffeur door... Lees meer »
Podenco Mara Ze was oh zo klein fijn en grappig, met haar lichtblauw jasje! Haar oortjes zo speciaal! ééntje recht ,ééntje plat! ze was echt een wonder voor me, Met broer en zus gaat het super... Lees meer »

dogstars