nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Inmiddels help ik de podenco’s zo’n tien jaar, sinds 2006 onder de naam Podencoworld. Op 4 oktober 2011 is Podencoworld geregistreerd als stichting.Tien jaar geleden had ik nog nooit gehoord van... Lees meer »
Alles is begonnen toen mijn hond Vlokkie overleed. Ik had besloten om nooit geen hond meer te nemen om dat ik het verdriet van afscheid zo erg vond. Na een paar dagen al vond ik het zo... Lees meer »
Hallo, wij zijn Roza en Janneke en we wonen in Sneek.Wij hebben in 1998 Robin (kruising terriër/mini schnautzer, toen een half jaar oud) geadopteerd uit het asiel in Sneek. Eind 2012... Lees meer »
Hola! Ik ben Nausikaa en ik woon met mijn vier kanjers in Bergen op Zoom. Die kanjers dat zijn Buzzer (Duitse staande korthaar), Maddox (Griekse zwerfhond), Chili en Novi (beide podenco’s uit... Lees meer »
Hoi! Ik ben Afke en sinds 2015 vrijwilliger bij Podencoworld. Samen met mijn vriend Dominique en onze honden wonen we in Zaandam. Voordat ik in aanraking kwam met podenco’s, heb ik 2 honden... Lees meer »
Een leven zonder hond was voor mij geen optie, met mijn twee Podenco mixen ben ik compleet. In 2010 leerde ik Podencoworld kennen tijdens een zoektocht op internet naar een hond uit het asiel. Na de... Lees meer »
We waren op zoek naar een nieuw kameraadje voor Duke onze Jack Russel. Aan hem konden we duidelijk merken dat hij eenzaam was. Van zijn maatje en onze trouwe vriend Orso hadden we... Lees meer »
Hoi! Wij zijn Simon en Lana en wij zijn vrijwilliger bij Podencoworld! In 2015 besloten wij om ons aan te gaan melden als gastgezin om zo kansarme honden te helpen. Toen we na een zoektocht op... Lees meer »
Hallo, ik ben Gerda en ik wil hier even vertellen hoe ik bij Podencoworld terecht ben gekomen. Ik ontmoette Evalien in 2010 en we hadden een gesprek over de hondjes. Ik had inmiddels op de... Lees meer »
Hallo mijn naam is Suze van den Aker, en doe sinds 2013 de huisbezoeken en de  nazorg van de puppen die geadopteerd zijn bij Podencoworld. Daarvoor is onze eerste pleegpup gekomen genaamd... Lees meer »
Hallo, graag wil ik mij even voorstellen; mijn naam is Wanda en ik werk nu 1 jaar als vrijwilligster voor de stichting. Ik ben werkzaam bij het 'nazorgteam'. Graag wil ik even vertellen 'hoe' ik in... Lees meer »
Een jaar of 6 geleden raakte ik via internet in aanraking met de Podenco.Helaas was mijn woon en werksituatie toen niet geschikt voor het houden van een Podenco maar ben ik mij wel gaan verdiepen... Lees meer »
Een mega lief koppie waaruit 1 oogje me smekend aankeek.Een filmpje met een onderdanig, angstig hondje die hetallemaal niet begreep en de wereld maar eng vond.Één blik op Wikky en ik was... Lees meer »
Buenas dias todos, Ik ben Linda en al sinds mijn jonge jaren verliefd op Spaanse honden. Eigenlijk ben ik gek op alle dieren maar vanaf mijn eerste tot mijn 14e jaar gingen we elk jaar een... Lees meer »
Mijn naam is Wachou Bakker-Kao. Toen mijn vorige hond overleed, schreef mijn neef, Wachou als je eraan toe bent moet je eens kijken op Podencoworld.nl. Ik heb gekeken en was meteen verkocht... Lees meer »
 Mijn naam is Bea Haasnoot en ik ben de adoptiemedewerker bij Podencoworld. Ik ben in contact gekomen met Podencoworld, omdat ik na de dood van mijn Mechelse herder, die zestien en een half... Lees meer »
Hoi! Ik ben Suzanne en heb zelf 5 Spaanse rescue honden, waarvan 3 podencos. Mijn eerste Podenco was een opvanghondje en ik had geen idee wat het ras inhield, maar daar kwam ik snel genoeg achter... Lees meer »
Regelmatig nam ik een bezoek bij de site Podencoworld om te kijken of ik misschien iets kon betekenen voor de honden of om gastgezin te worden, maar toen ik deze vacature langs zag komen, wist ik... Lees meer »
In mijn zoektocht naar "wie ben ik en wat wil ik doen met mijn leven" ben ik in 2007 een zomer naar Spanje geweest om daar als vrijwilliger in een asiel te werken. Die ervaring heeft mijn leven... Lees meer »
Tot dat we onze Toya kregen, hadden we nog nooit van Podenco’s gehoord. Sterker nog, we wisten niet eens dat we er één hadden!Tot iemand bij de hondenclub zei: dat is een Podenco. Op internet... Lees meer »
Mijn naam is Nicole Roelofs en ik ondersteun de stichting Podencoworld door de opvanghonden in Nederland te coördineren. Wanneer wij op zoek zijn naar een plekje binnen een gastgezin voor één van... Lees meer »
Hallo, ik ben Martin Schouten en woon met vrouw en dochter in Ridderkerk. Via mijn vrouw ken ik Podencoworld al heel wat jaren, maar sinds een aantal maanden ben ik als chauffeur... Lees meer »
Mijn naam is Ria Benedick, 65 jaar jong en mijn nicht, Marjon Hoebee, heeft me gevraagd iets over mijzelf te vertellen nu ik de Marktplaats advertenties en de advertenties op Baasje gezocht voor... Lees meer »
Hoi ik ben Lindy Jansen-Jonk ben 33 jaar en woon met mijn man Martin, onze dochters, en Pippa (podenco-pointer mix) en Mika (podenco) in Volendam.Ik heb jarenlang als internationaal chauffeur... Lees meer »
Hallo,Mijn naam is Bera Van Simaey en woon in Brugge. Ik ben getrouwd met Patrick en wij hebben 3 Spaanse adoptiehondjes Zsuka, Magic en Thimo en dan nog 2 poezen, Ylenka en Pjottr. Toen ik niet... Lees meer »
Hallo,Ik ben Jolanda Kroon, getrouwd met Peter en wij hebben 2 geadopteerde Podenco's. Toen onze vorige hond overleden was, ben ik gaan kijken naar verschillende rassen op internet.Mijn oog... Lees meer »
Ik ben Elisabeth van Zwet, ben inmiddels 71 en pas weduwe, maar voel mij totaal geen 71 jaar ! Podencoworld leerde ik kennen doordat ik ze op facebook zag. Ik vond het allemaal prachtige honden en... Lees meer »
In november 2011 zijn wij in contact gekomen met stichting Podencoworld. In mei van dat jaar was onze eerste hond overleden en wij waren wel weer toe aan een hond om ons heen. Na wat zoekwerk... Lees meer »
Podenco Mara Ze was oh zo klein fijn en grappig, met haar lichtblauw jasje!Haar oortjes zo speciaal! ééntje recht ,ééntje plat! ze was echt een wonder voor me, Met broer en zus gaat het super... Lees meer »
Tijdens werkzaamheden bij dierenopvang Koningen in Balkbrug kwam ik in een van de hokken een klein hoopje hond tegen. Hij was ’s nachts aangekomen met een transport uit Spanje. Onze hond was een... Lees meer »