LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Mocht uw hond onverhoopt vermist raken, neem dan direct contact met ons op. Wij hebben helaas ervaring met vermiste honden, dus we weten wat op zo’n moment belangrijk is en wat wel en ook juist niet te doen om de vermissing tot een goed einde te brengen.

Wij werken samen met zoekteams van Dogsearch Nederland. Eenmaal ingeschakeld helpen zij onmiddellijk om een plan van aanpak te maken samen met u.

Contactgegevens Dogsearch Nederland

Naam: Marianne
Telefoonnummer: 06 - 5048 5952

E-mailadres:
Website: https://dogsearch.nl/contact

Contactgegevens Stichting Podencoworld Nederland

Naam: Podencoworld
Telefoonnummer: 085-0041656
E-mailadres: 
Website: https://www.podencoworld.nl/contact

Andere belangrijke contactgegevens

Naam: Amivedi
Telefoonnummer: 0900- 2648334
Website: https://www.amivedi.nl (vermissing online aanmelden)

Naam: Dierenambulance
Telefoonnummer: 0900-0245

Bewaar deze informatie goed. Sla deze gegevens desnoods op in uw mobiele telefoon, zodat u in het geval van een vermissing direct contact op kunt nemen.

Wat kun je zelf alvast doen?

  • Laat het tuinhek (of poort) en de buitendeur open staan, zodat de hond naar binnen kan (in een aantal gevallen vinden ze zelf de weg terug naar huis).
  • Zorg er voor dat er altijd iemand thuis is, voor het geval de hond terug komt.
  • Bel nooit allerlei verschillende zoekteams tegelijk op. Dit zorgt vaak voor verwarring, vooral in communicatie. Bovendien kan het de hond juist in gevaar brengen wanneer er te veel partijen bij betrokken zijn en de hond mogelijk wordt opgejaagd.
  • Wij raden Dogsearch aan vanwege hun kennis en ervaring . Zij geven zelf aan of er eventueel extra hulp nodig is en van wie. Ook kunnen zij snel posters/flyers maken met een foto van de hond en alle benodigde gegevens, zodat deze z.s.m. verspreid kunnen worden. Dit verhoogt de kans op zichtmeldingen.
  • Dogsearch onderhoudt het contact met u en geeft meer tips en aanwijzingen. Volg deze ook op, dan is de kans groter dat uw hond snel en gezond weer veilig thuis komt.

dogstars