LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Pets Angels 2

Pets Angels werd opgericht in januari 2011. 

We begonnen ons werk in een particulier asiel met 35 honden in een slechte conditie. Ze zaten allemaal in kleine kennels, waren somber, heel erg mager, ziek en vol met wormen, teken en vlooien.

Pets Angels foto1

Al onze honden zijn nu in pleeggezinnen of in een residentie. Hun omstandigheden zijn nu veel beter, maar de honden hebben nog steeds behoefte aan een liefdevol thuis. In 2016 hebben we  dit hondenhuis gebouwd. Dat huis is opgedeeld in 5 delen, elk met zijn eigen uitgang. Ongeveer 10 honden kunnen hier in goede en veilige omstandigheden leven. 

Pets Angels foto2

Over ons:

Wij zijn een kleine groep mensen die honden hebben geadopteerd uit Spanje. We hebben een organisatie opgericht omdat we hen willen helpen die echt in nood zijn. Het helpen van honden en katten en door ondersteuning te geven aan de mensen die hun tijd en hun liefde geven voor hun zorg. Die de dieren laten zien dat ze zonder misbruik kunnen leven. We hebben veel respect voor hun toewijding.

Onze ambitie:

Castratie campagnes opzetten.

De honden alle medische zorg te geven die ze nodig hebben en sponsoring te bieden aan honden. Het zoeken naar adoptiegezinnen en pleeggezinnen voor honden. Het inzamelen van donaties en giften in natura zoals halsbanden, riemen, dekens, hondenhokken en dierenarts producten. 

dogstars