LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

ALI

21 juli 2022

Wat is er nu mooier dan goed nieuws?! Helemaal als het goede nieuws is dat een uit Spanje geadopteerde Podenco zijn of haar allerbeste plekje bij het allerliefste baasje heeft gevonden en samen heel gelukkig zijn. De berichtjes van happy baasjes en happy hondjes delen we natuurlijk graag met jullie. Vandaag een update van Robin over ALI.

Hoi lieve Podenco World!

Ik heb vorig jaar in maart via jullie organisatie Ali geadopteerd. Het gaat super goed! Het leek me leuk jullie wat foto’s en een kleine update te sturen.

Ali is een hele lieve en nieuwsgierige hond. Een lekkere combo tussen een Podenco en een teckel. Soms vindt ze grote mannen nog een beetje spannend, maar ook dat gaat steeds beter.

Zwemmen en water vindt ze maar niks! Zelfs met deze hitte weigert ze pootje te baden. Ze zoekt dan liever een plekje in de schaduw om lekker te slapen.

In de eerste weken dat Ali bij mij thuis had merkte ik dat ze veel jeuk had. Na een aantal verschillende soorten voer geprobeerd te hebben, ben ik er achter gekomen dat ze niet zo goed tegen bepaalde eiwit bronnen kan. Kip en rund vermijden we inmiddels. Ze krijgt nu brokjes op basis van groenten en zalm en dat gaat super.

Vorige week heb ik foto’s van Ali laten maken, en die zijn zó leuk dat ik ze graag met jullie wilde delen.

Ik ben nog elke dag zó blij en dankbaar dat Ali mijn hondje is geworden en dat jullie mij als haar nieuwe baasje hebben gekozen. Nogmaals dank daarvoor 🙂

Groetjes,

Robin

Robin, bedankt dat we je update over ALI mogen delen en we wensen jullie nog heel veel plezier samen in de toekomst. Laten jullie gauw weer wat van jullie horen?

 

21072022

dogstars