nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Wordt sponsor van Podencoworld en help ons om de podenco’s een gezicht en vooral een naam te geven.

Wilt u uiting geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van uw organisatie, dan kunt u op diverse manieren samenwerken met Podencoworld. Als bedrijf kunt u Podencoworld een warm hart toedragen en de podenco’s een betere toekomst bieden. Bijvoorbeeld door een actie te organiseren met uw medewerkers, klanten en/of relaties of door middel van financiële ondersteuning.

Stichting Podencoworld is geheel afhankelijk van donaties en giften. Omdat we een stichting zijn, waarbij geen geld aan onnodige overheadkosten verloren gaat, is ons beleid om alle donaties op een eerlijke manier direct voor de buitenlandse honden in te zetten.Stichting Podencoworld is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) zodat zij geen successierecht of schenkingsrecht hoeft te betalen over erfenissen en schenkingen die zij ontvangt. Ook betekent dit, dat u als donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunt aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels).

Wij denken graag met u mee over een samenwerking die het beste past bij het karakter en imago van uw bedrijf en onze stichting. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet om u een beeld te geven wat er zoal mogelijk is.

  • Heeft u een bedrijfsfeest of een ander evenement, dan kunt u (een deel van) de giften/opbrengsten overmaken aan Podencoworld.
  • Wanneer uw medewerkers het werk van Podencoworld willen steunen met een donatie, dan kunt u als werkgever dit bedrag verdubbelen.
  • U kunt een banner van Podencoworld op uw website plaatsen.
  • Steun een asiel: Podencoworld werkt samen met zo’n 10 asielen in Spanje en Portugal. Deze asielen hebben financiële en materiële steun nodig. In overleg kunt u een asiel aanwijzen dat u wilt ondersteunen.
  • Sponsor vluchten, neutralisaties of inentingen.
  • Adopteer als team een hond op afstand.

Mede door de steun van sponsoren kunnen wij de projecten realiseren die nodig zijn voor een beter leven voor de podenco’s in Zuid Europa. De podenco’s zijn de grote vergetenen. Help ons ze een naam en gezicht te geven. Als sponsor krijgt u een vermelding op onze website.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring voor Podencoworld of heeft u vragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op om de specifieke mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te bespreken.

Wij hebben u nodig … de Podenco’s hebben u nodig!

Contact

Evalien
Voorzitter Stichting Podencoworld
Telefoon 0180-721093