LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Wij zijn op zoek naar opvanggezinnen voor Podenco’s die terug komen van adoptie. Dit kan om verschillende redenen zijn: scheiding, meer moeten gaan werken, niet goed nagedacht hebben wat een hond in huis inhoud enz.

Als er een urgentie is, dan halen wij honden uit een asiel in Spanje naar Nederland. Bijvoorbeeld als ze niet kunnen aarden in het asiel, worden aangevallen, hebben extra zorg nodig enz.

Een opvanggezin houdt in dat er een Podenco bij jullie thuis in Nederland in de opvang mag verblijven, dus zeg maar een tijdje mag logeren. Dat kan variëren van enkele dagen tot enkele maanden. Het is maar net hoe snel er een adoptie baasje komt. Het is een verantwoordelijke taak. Veel Podenco’s in het asiel hebben nog nooit in een huis gewoond en moeten alles nog leren! 

Omdat de Podenco nog veel moet leren of omdat er aandachtspunten zijn in het gedrag is het van belang dat het opvanggezin een ruime ervaring met Podenco’s heeft. De aanwezigheid van een andere stabiele hond is zeer welkom. 

Wij zoeken mensen die met veel geduld, aandacht en liefde een Podenco een plaats in huis willen geven. Om zodra er een goed beeld over de Podenco is samen met de opvangcoördinator een passend adoptiegezin te selecteren.  

De kosten van medicijnen en dierenartskosten zijn voor onze rekening.

Heb je veel tijd en liefde om een Podenco op te vangen? 
Wil je meer informatie?


Stuur een mail naar .

De Podenco’s zullen u erg dankbaar zijn en het is geweldig om een Podenco (weer) op te zien bloeien.dogstars