LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Tijd voor Noa's happy end verhaal ❤

Ze is alweer ruim zes weken thuis en momenteel is ze lekker mee op vakantie naar (het thuisland) Finland met haar supervrouwtje Loviisa 😎 Samen beleven ze de mooiste avonturen! 

Hierbij het verhaal van Loviisa over Noa 🥰

----------------------- 

Lieve Noa❤

Het is heel fijn dat je in mijn leven bent gekomen. Ik vind het voorrecht om je elke dag beter leren kennen. Je bent een dapper, lief podenco-meisje. Je bent ook lekker stoer, je kan lekker gek doen, maar ik denk dat je toch heel gevoelig van binnen bent. En dat is fijn. Je mag zijn zoals je bent. Wij hebben liefdevolle connectie en leren elkaar steeds beter kennen. Het is zo makkelijk met je omgaan, je laat alles doen, teken weghalen, je vacht verzorgen, in je mond kijken. Je luistert zo goed als we gaan wandelen en je bent heel erg slim! En je gaat zoooo graag naar buiten :) Wandelingen zijn de allerbeste bezigheid wat je kent! Op nummer twee komt gaten graven en molletjes zoeken. Je vind het helemaal leuk om geurtjes na te lopen, de grote neus van je op de grond en de 4 x drive aan en met de lange poten snel mogelijk vooruit! Wat en trekkracht heb je dan, als je aan een heerlijke geur van een haas zit.

Nu zijn wij in Finland, heerlijk 5 weken op vakantie en op avontuur samen. Op reis kunnen wij elkaar goed leren kennen en wordt de band tussen ons sterk. Ik vind je een heel fijn reismaatje, je bent nergens bang voor, met volle enthousiasme ga je alles onderzoeken en omarmen! Van dat word ik ook heel blij van en ga dingen met je ontdekken alsof het de eerste keer is. Geweldig! Lange wandelingen maken in het natuur, dat is het beste wat er is.

Ik zeg vanuit mijn hart dat ik heel blij ben dat je in mijn leven bent. Ik ben dankbaar dat ik je heb gevonden, en dat je nog niet opnieuw geadopteerd was. Ik hoop dat wij veel avonturen samen mogen beleven. Dankje Noa dat je in mijn leven bent. Fijne, lieve, mooie Noa ❤

dogstars