LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Venisse

Geboortejaar: maart 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 40
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
16-04-2024

Omschrijving

Malaga Animales y Plantas:

Onze lieve Venisse is op zoek naar een familie die voor altijd van haar zal houden. Dit charmante hondje weegt nog geen 10 kg, is drie jaar oud en is klaar om het hart te stelen van degene die haar adopteert.

We weten niets over haar voorgeschiedenis. Een bijna zwarte hond, aan haar lot overgelaten door de mensen die voor haar hadden moeten zorgen. Toen ze voor het eerst in het asiel aankwam, was ze verlegen en bang, ze had een moeilijke tijd.

Gelukkig kon ze naar een pleeggezin en toen ze eenmaal in een gezin woonde en zich veilig voelde, bloeide haar ware persoonlijkheid op. Venisse paste zich snel aan een thuis aan en is nu een actieve, energieke hond die graag wil spelen, zoals het een hond, die nog zo jong is, betaamt.

Venisse kan goed opschieten met alle soorten honden, dus ze kan geadopteerd worden door een familie die al andere honden heeft. Op het filmpje lijkt ze het nodige respect te hebben voor katten dus dit zal, zoals eigenlijk altijd, goed begeleid moeten worden.

Venisse is dus op zoek naar een familie voor altijd, ze is helemaal gezond en fit, klaar om gelukkige momenten en avonturen met jou te delen. Deze hond verdient een thuis waar ze de liefde en aandacht kan krijgen die ze zo verdient. Ze zoekt een gezin dat voor altijd van haar houdt en bereid is haar een goed leven te geven. Ze weet hoe ze aan de lijn moet lopen, dus jullie kunnen samen genieten, zowel binnen als buiten, in een appartement of op het platteland.

Venisse zal een trouwe metgezel zijn voor spelletjes, wandelingen en trektochten en in ruil daarvoor krijg je een grote dosis onbeperkte liefde.

(Input 16 april 2024)

Video

dogstars