LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Violeta

Geboortejaar: december 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 48
Gewicht: 13
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
01-03-2023

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Violeta werd van de straat gered, waar ze overleefde omdat ze afval at en uit plassen dronk. Toen Violeta in het asiel aankwam was ze erg bang. De eerste dagen ging ze, als je haar benaderde, op de grond liggen en begon ze te beven. Maar nu heeft ze haar angsten overwonnen en begint ze te genieten van de leuke dingen zoals spelletjes, wandelingen, snacks en knuffels.

Violeta is een heel braaf hondje, ze is probleemloos in de omgang. Langzaam benadert ze onze vrijwilligers om knuffels te vragen. Op de speelplaats snuffelt ze graag nieuwgierig aan alles ook omdat het nieuwe indrukken zijn die ze nog nooit eerder heeft ervaren. Ze leert wat speelgoed, snacks en knuffels zijn... ze is erg vriendelijk met de andere honden van haar kennel, zowel met de reuen als de teefjes. Ze loopt heel braaf aan de lijn en aan je zijde.

Violeta lijkt in het asiel geen probleem te hebben met katten maar dit zal (zoals als eigenlijk altijd) goed begeleid moeten worden.

Violeta zal een heel lief en trouw maatje zijn voor het baasje of de familie die haar een kans geeft. Hopelijk komt deze kans snel.

(Input 1 maart 2023)

Video

dogstars