LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Vilma

Geboortejaar: november 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 46
Gewicht: 8
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 31-03-2024
Toegevoegd:
16-09-2023

Omschrijving

Opvang Greet:

Update 30 april 2024: Video toegevoegd.

Update 31 maart 2024:  Vilma is actief, heel aanhankelijk, onderdanig maar ze is nog steeds wat angstig in haar kennel, we moeten daar aan werken maar komen i.v.m. de drukte in het asiel daar te weinig aan toe.

Vilma wacht vol ongeduld op een lief baasje of familie die haar begrijpt en haar uit het asiel wil halen.

Input 16 september 2023: Vilma werd op een koude en regenachtige dag gezien nabij het ziekenhuis in Cabra, haar natte lichaam trilde non-stop, ze was al een aantal dagen in dat gebied. Maar Vilma was bang en liet zich niet aanraken, maar de honger kwam voor haar angst. Een ziekenhuismedewerker kon haar op een gegeven moment vangen door haar wat eten aan te bieden. Hij nam vervolgens contact op met één van onze vrijwilligers, die haar ophaalde en naar het asiel bracht.
We zagen dat Vilma heel angstig werd toen ze werd opgesloten in de kennel maar helaas hadden we haar niets beters te bieden. De volgende dag nam de ziekenhuismedewerker contact met ons op, hij was geïnteresseerd in het adopteren van Vilma. Hij vertelde dat hij eerder een podenco had geadopteerd van een ander asiel, dat gaf ons vertrouwen maar helaas. Vilma had nog geen 24 uur doorgebracht bij de man toen we een telefoontje kregen, hij vertelde ons dat Vilma zich niet aanpaste en dat hij haar weer naar het asiel wilde brengen.

Momenteel wacht ze in ons asiel op een familie die voor haar wil gaan.

Vilma is gespannen als ze is opgesloten in haar kennel maar als ze er dan uit gelaten wordt en vrij mag rondlopen ontspant ze en geniet ze van het zonnetje en van de andere honden om haar heen. Ze kan goed overweg met andere honden, zowel reuen als teven. Ze loopt prima aan de lijn en door haar goede karakter zou ze geschikt zijn voor een familie met kinderen.
Ze houdt en geniet van contact met mensen.

We hopen dat Vilma snel opgemerkt wordt en met een lieve familie of baasje de rest van haar leven mag gaan ontdekken!

Video

dogstars