LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Alles is begonnen toen mijn hond Vlokkie overleed. Ik had besloten om nooit geen hond meer te nemen om dat ik het verdriet van afscheid zo erg vond. Na een paar dagen al vond ik het zo leeg in huis, niemand meer die je begroet, geen maatje meer.

Ed, mijn neef, zag dat en ging voor mij kijken op internet, ik had gezegd als ik weer een hond neem is het er een die het heel hard nodig heeft. Hij vond een lieverd en dat bleek een podenco te zijn...ik was op slag verliefd.

Toen Chica er eenmaal was wilden wij meer gaan doen voor deze honden. Ik ben toen na een paar maanden met Ed in Spanje gaan kijken in het asiel waar Chica vandaan kwam. Een jaar later kwam Bonita erbij, dat was feesten voor Chica, nu konden Chica en Bonita lekker samen dollen.

Vanaf dat moment zijn we ons in gaan zetten voor de podenco's, eerst bij andere stichtingen geholpen, maar al snel kwamen wij er achter dat niet iedere Stichting zo gek op Podenco's is als wij zijn.
Toen wij zelf meer vrijwilligers kregen hebben we besloten om een eigen Stichting te beginnen. Daarin heb ik de taak op mij genomen als voorzitter. Ik doe het met veel liefde. Gerda leerde ik kennen in 2010 wij hadden de zelfde idealen dus het was duidelijk voor ons dat zij in het bestuur kwam van Podencoworld. Gerda is onze steun en toeverlaat en ik ben blij dat ik haar heb leren kennen, onze duizendpoot.

Inmiddels hebben wij een heel leuk team daar zijn we ook erg blij mee, allemaal mensen die zich 100% inzetten voor de Stichting. Het is heel moeilijk om aan goede vrijwilligers te komen die er echt voor 100% voor gaan en die je ook kunt vertrouwen. Daarom zijn wij zo blij met dit team want daar kunnen we van op aan.

Groetjes

Evalien

 

 

 

dogstars