LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Podenco Mara Ze was oh zo klein fijn en grappig, met haar lichtblauw jasje!

Haar oortjes zo speciaal! ééntje recht ,ééntje plat! ze was echt een wonder voor me, Met broer en zus gaat het super goed, beschermen haar voor andere hondjes! ze is dan ook het kleintje  voor Mabel, ook adoptie hond uit Spanje!
 
Mara doet het eindelijk super goed, ze is echt een hele lieve trouwe podenco die haar baasjes echt niet meer kan missen!
 
Ze springt, huppelt, rent door de tuin , graaft putjes aan zee, geniet van strand,  wel bang van water!loopt zonder leiband overal waar het kan,,, heel goed voor een podenco! 
Mara en baasje gaan twee maal per week  trainen (agility)! lukt super, met geduld! podenco’s hebben dan ook hun eigen karakter,
 
Mara kan niet tegen roepen, dan loopt ze weg, of kruipt ze onder tafel! denkt eigen aan de podenco! gezien hun verleden!
Ben eindelijk super content met m’n kleine meisje, zo haar niet meer kunnen missen, echt een geslaagde adoptie! nooit gedacht dat het zo super goed ging lopen! dikke pootjes van onze mara! Door Mara ben ik bij Podencoworld terecht gekomen en doe nu de huisbezoeken in Belgie.
 
Groetjes
Ann.

 

dogstars