LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Hoi, ik ben Ineke getrouwd met Jan en we hebben 3 rescue honden. Waarvan er 1 mijn buddy hulphond is, waar ik ben daar is hij. Heb hem zelf opgeleid en tijdens de opleiding werd snel duidelijk hoe slim en intelligent deze honden zijn. Bij zijn examen is hij glansrijk geslaagd. Willy krijgt enorm veel aandacht en ook wordt hij erg gewaardeerd in zijn functioneren als hulphond. Er wordt veel belangstelling getoond en hij maakt ook heel veel indruk op mensen vaak ook omdat ze de Podenco nog niet heel goed kennen.

Daardoor ontstaan hele mooie gesprekken en ook de bekendheid voor dit prachtige ras neemt dan toe. Want meestal zijn het toch anders soort rassen die dit werk doen. Ik ben ontzettend dankbaar dat Willy in mijn leven is gekomen, het was liefde op het eerste gezicht. Honden zijn echt mijn leven daar zet ik alles voor opzij.

Daarom ben ik ook ontzettend blij dat ik vrijwilligster ben bij deze prachtige stichting. Iets wat me elke dag heel veel vreugde brengt. Het allermooiste is elke keer weer als een lieverd een liefdevol thuis vindt. Dan maakt mijn hart een sprongetje. Ik hoop dat ik nog heel lang deel uit mag maken van dit fantastische team.

En mijn grote missie is samen met Willy te laten zien hoe geweldig de Podenco's zijn.31582557 601772950180773 4436073911024615424 nS91931 18 van 130 3

dogstars