nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

In juli 2019 is Archie gevonden door zigeuners en opgenomen in asiel La Huella Verde Olvera. Op 9 november is hij in Nederland aangekomen.
Petra verteld over de eerste periode.

Archie is een leuke enthousiaste rakker, heel nieuwsgierig en vrolijk stuitert hij op mens en hond af. Heerlijk om met hem te wandelen. Er ontgaat hem ook niks, dus van een half uurtje wandelen loopt het uit naar een uur. Ik laat hem maar lekker kijken en snuffelen, het voordeel is dat ik ook lekker rond kan kijken, werkt heel ontspannend!

Hij is nu bijna even groot als Denca, zijn snuit lijkt ook wat spitser te worden, nog steeds flinke poten, dus neem ik aan dat hij absoluut nog wel wat groter wordt.

Met King de kater is hij vriendjes, dat zag ik al meteen gebeuren, veel wasbeurten heeft Archie al ondergaan en hij vindt het heerlijk. 

Met Denca gaat het ook goed,  maar Denca is wat afstandelijker. Ze liggen af en toe bijelkaar maar de oudere dame is ook zeer gesteld op haar privacy. Dat laat ze dan ook wel even merken, maar dat mag ze, want wanneer jij lekker ligt te pitten en dan ineens zo'n stuiterbal op je dak krijgt,tja.....

Verder is Archie een stuk rustiger, slaapt deze week meerdere momenten van de dag, ik heb hem nu rustig na eten, wandelen en spelen, en ik merk dat hij hier ook kalmer van wordt.

Verder heb ik eigenlijk niet veel nieuws te vertellen, hij is een leuke hond met af en toe wat Podenco ondeugd in hem : zakdoeken jatten, sokken uit de wasmand halen, sneaky op de eettafel staan (beter uitzicht), en buiten bij ieder druppeltje pies schooien om een koekje ­čśü

image0011