LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Matilda

Geboortejaar: maart 2023
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 53
Gewicht: 11
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
27-04-2024

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Matilde was achtergelaten na het jachtseizoen. Ze was in een landelijk gebied, midden op een veld, en liep het perceel van een familie op die daar woont. Ze was bang en liet zich niet aanraken, maar de familie gaf haar elke dag te eten en ze ging niet meer weg. Het gezin had nog een hond, waar ze mee speelde, en verschillende katten. Matilde viel de katten niet aan, maar kwam aan ze ruiken en deed niets. Beetje bij beetje begon ze de familie te vertrouwen tot ze haar liet aanraken, en op dat moment konden we haar redden en naar het asiel brengen.

In het asiel was Matilde eerst wantrouwend, maar beetje bij beetje was zij degene die naar ons toe kwam om knuffels te vragen. Ze is heel lief, kwispelt altijd met haar staart en speelde met alle honden. De familie die haar adopteert zal de eerste dagen wat geduld met haar moeten hebben, maar daarna zullen ze de meest charmante hond ter wereld ontdekken.

Matilde is erg vriendelijk en liefdevol, ze is goed met zowel reuen als teven, grotere en kleinere honden, ze is erg vrolijk en onderdanig. In het begin is het nog moeilijk voor haar om vreemden te benaderen maar als ze eenmaal dichterbij komt, gaat zij niet meer weg. Ze is ontzettend lief, vrolijk en kwispelt altijd met haar staart. Matilde vindt het heerlijk om te gaan wandelen, ze speelt graag met de bal en geeft veel kusjes aan de mensen.

Matilde is vrolijk, vriendelijk, zachtaardig, lief, grappig, een beetje bang (in het begin). Ze is speels maar rustig in huis.

We hopen dat dit lieve meisje snel het leven van een eigen, lieve familie (met een beetje geduld en veel liefde) mag gaan verrijken, ze zal ongetwijfeld een enorme aanwinst zijn!

(Input 27 april 2024)

Video

dogstars