LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Bimbo

Geboortejaar: november 2023
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
19-04-2024

Omschrijving

Asiel Almanimal Castalla:

Bimbo werd samen met Choco gevonden op een landweggetje buiten het dorp. Waarschijnlijk waren ze ontsnapt bij een jager. Een man die daar woont lokte ze, met wat eten, in zijn garage en belde vervolgens het asiel. Ze zijn opgehaald en in het asiel gekomen. Ze waren hooguit 4 maanden oud.

De jongens waren heel erg bang en doken trillend in een hoekje als er iemand in de buurt kwam. Klaarblijkelijk helemaal niet gesocialiseerd. Voor hun een gelukje dat ze op zo´n jonge leeftijd gevonden werden, want in het asiel is geen gevaar en merkten ze dat mensen eigenlijk best leuk zijn. Ze kwamen langzaam los en inmiddels zijn ze sociaal met mensen en met andere honden.

Elke woensdagmiddag komt er een groep vrijwilligers naar het asiel speciaal om honden te socialiseren en met ze te wandelen en te spelen. Bimbo en Choco hebben daar heel veel aan. Ze gaan dan naar buiten op het veld met andere honden en krijgen lekkere hapjes. Het is een vrolijke boel en dus heel goed voor de socialisatie.

Inmiddels delen Bimbo en Choco hun kennel met andere honden en dat gaat helemaal prima. Als de vrijwilligers ´s ochtends komen zijn ze superblij dat ze eruit mogen.

We hopen dat de jongens niet op hoeven te groeien in het asiel en snel een eigen familie vinden, dat hoeft niet samen maar mag wel natuurlijk!

(Input 19 april 2024)

dogstars