LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Kayú

Geboortejaar: juli 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 35
Gewicht: 9
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
14-09-2023

Omschrijving

SPAP Refugio Kimba:

Kayú heeft alleen moeten leven op het platteland, op wegen en straten, hij moest overleven  en hij heeft zeker slechte ervaringen met slechte mensen. Kayú is daarom nog verlegen, wat geduld is zeker nodig maar als hij je kent is hij heel trouw, heel braaf en bijzonder lief. Het is niet zo moeilijk, maar zijn nieuwe baasje moet geduld hebben, en Kayú heeft tijd nodig, maar als hij eenmaal weet dat hij zich vertrouwd en veilig kan voelen, zal hij je vertrouwen, want hij is erg loyaal.

Kayu is gered door één van onze vrijwilligers, die niet ver van het asiel woont. Kayú verscheen op een dag voor zijn deur, iemand had hem in de steek gelaten, en daar stond hij naar hem te kijken, maar Kayú liet niet toe dat onze vrijwilliger heel dichtbij kwam of hem aanraakte.

Overdag was Kayú er niet, maar 's avonds kwam hij altijd terug om voor zijn deur te slapen. De vrijwilliger begon hem te voeren, hij gaf hem schoon water, goed eten en een comfortabel bed, en hij kwam elke dag terug. Hij begon de vrijwilliger toe te staan om dichterbij te komen en hem te knuffelen. Op een dag kwam hij het huis binnen en ging nooit meer weg.

We weten allemaal dat Podenco's heel bijzonder zijn, als ze in de steek gelaten worden, gaan de meesten nooit meer weg en blijven wachten op hun baasjes, het is heel verdrietig, maar ze zijn zo loyaal, dat ze niet zomaar accepteren dat ze in de steek gelaten zijn.

Kayú is een heel trouwe hond, hij volgt zijn pleegvader overal, zelfs zonder riem volgt hij hem, hij weet dat hij hem nooit pijn zal doen, en hij voelt zich goed.

Kayú heeft tot nu toe geen makkelijk leven gehad, maar hij herstelt heel goed, hij zal een tijd in de opvang mogen zijn, zodat het gemakkelijker voor hem is.

Kayú is heel goed met andere honden. Hij is klein en heeft korte pootjes, hij is een Maneto mix met prachtige ogen en uitstraling. Kortom hij is een prachtig wezentje.

Kayú zoekt een familie of baasje die begrip heeft voor het feit dat hij een slechte start heeft gehad in zijn leven en daarom nog wat verlegen is, hij zoekt een familie of baasje, met het nodige geduld, die hij trouw mag zijn voor de rest van zijn leven!

(Input 13 september 2023)

dogstars