LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Brrrr... het weer heeft een ommezwaai gemaakt en de dekentjes worden weer uit de kast getrokken. Niet alleen dekentjes voor onszelf, nee ook voor onze koukleumen treffen we al weer de nodige maatregelen. Sip staan ze door het raam naar buiten te kijken en als je ze dan aangelijnd hebt om naar buiten te gaan geeft een neusje buiten de deur vaak al voldoende twijfel om  rechtsomkeer te maken en lekker terug te kruipen op een warm plekje. Thuis staat wellicht de verwarming al eens aan, kaarsjes branden en eigenlijk heeft het ook wel weer iets, dat we letterlijk en figuurlijk weer wat naar binnen keren, de warmte opzoeken. Onze harige huisgenoten vinden het ook heerlijk, de warmte, een dekentje... of nog beter.... een slaapzak!!! 

Een vrijwilligster van Podencoworld is vorig jaar op aanvraag begonnen met het maken van slaapzakjes voor de Podenco's. De handgemaakte slaapzakken van JustZz Pod&Co https://www.facebook.com/JustZz.nl/, hebben een binnenzijde van zachte knuffelfleece, zijn gevoerd met warme wattine en hebben een buitenzak van katoen. (Andere samenstelling zijn ook mogelijk) Een heerlijke combinatie waarin ze warm kunnen wegkruipen en niet geheel vervelend voor het baasje, de slaapzakjes zijn makkelijk uit te kloppen( de haren laten makkelijk los) en prima in de wasmachine te wassen. Ze zijn van stevige kwaliteit zodat je eenvoudig de randen kunt omslaan/krullen tot een mandje zodat ook de honden zonder ervaring heerlijk kunnen genieten. De facebook pagina heeft inmiddels goede recensies mogen ontvangen van baasjes met blije hondjes.

10% van de verkoopprijs van de slaapzakjes ( en andere handgemaakte artikelen die bij JustZz worden aangeboden) wordt gedoneerd aan Podencoworld.

Een klein overzicht van de voorraad slaapzakjes op dit moment:

Sz1
Slaapzak XXL 125x95 cm.
Buitenzijde katoen, binnenzijde zachte knuffel fleece. Geheel gevuld met 2cm dikke wattine. 
 €60,- excl verzendkosten

sz2
Slaapzak M 80x60cm. Buitenzijde dikke glow in the dark fleece (sterretjes lichten op in het donker), binnenzijde zachte knuffelfleece, geheel gevoerd met 2cm dikke wattine. 
€35,- excl verzendkosten.

SZ3
Slaapzak M/L 95x65cm
Buitenzijde katoen, binnenzijde zachte knuffelfleece, geheel gevoerd met 2cm dikke wattine. 
 €35,- excl verzending.

SZ4
Slaapzak XL 110x80cm. Buitenzijde katoen, binnenzijde zachte knuffelfleece, volledig gevoerd met 2cm dikke wattine. €45,-  excl verzendkosten.(nog 1 beschikbaar)

SZ5
Slaapzak M/L 95x65cm
Buitenzijde Polycotton, binnenzijde zachte knuffelfleece volledig gevoerd met1cm dikke wattine. €25,- excl verzendkostenTot Zzzienzzz op de pagina ( https://www.facebook.com/JustZz.nl/ ) want u gunt uw hond toch ook veel Zzlaap plezier?! 

dogstars