LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Gala

Geboortejaar: juni 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 42
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
19-09-2023

Omschrijving

Opvang Greet:

Een vaste medewerker van ons asiel nam contact met ons op en vertelde dat een vriend van hem een hond van grote hoogte op de grond had zien vallen. Dit was op het platteland.
We gingen snel naar de plek en zagen, tot onze grote schrik, dat de hond van ruim 10 meter hoogte op de grond was gevallen.
Op het eerste gezicht zagen we dat er op wonderbaarlijke wijze niets met haar aan de hand leek te zijn. Uiteraard zijn we snel met haar naar de dierenarts gegaan voor onderzoek.

De dierenarts stelde vast dat er geen verwondingen en geen inwendig letsel was te zien. Ze moest wel die nacht in de kliniek blijven ter observatie aangezien het bijna onmogelijk was dat er geen inwendig letsel was na die grote klap. De volgende dag voerden ze nieuwe tests uit en ze bevestigden dat Gala in goede gezondheid verkeerde. Wat heeft ze veel geluk gehad.
We gingen haar ophalen en brachten haar naar het asiel. Gala was eerst best wel bang, maar al snel is ze een andere hond geworden. Ze is nu zelfverzekerd, loopt heel goed aan de lijn en is goed met andere honden, reutjes en teefjes. Gala leeft in een roedel in een van onze patio's met 6 andere honden waar ze graag mee wil spelen.
Door haar goede en lieve karakter zou ze geschikt zijn voor een familie met kinderen. Gala is een heel leuk meisje en helemaal klaar om een eigen familie blij te gaan maken.

(Input 19 september 2023)

dogstars