LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Winnie

Geboortejaar: oktober 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 52
Gewicht: 19
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
24-03-2023

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Winnie kwam met de rest van zijn broers en zusjes (Waldi, Wally, Wanda, Wendy, Wicky, Willy, Wilma, Wina, Wohri en Wonder) naar het asiel toen ze nog maar 2 weken jong waren. We kregen via via te horen dat de pups gratis weg werden gegeven, en wel zo snel mogelijk! Dit was natuurlijk veel te vroeg en totaal onverantwoord. Sommige mensen hebben gewoon geen idee...

We hebben de eigenaar meteen gebeld en gelukkig zo ver gekregen om het hele gezinnetje bij ons achter te laten. Helaas hadden ze één voorwaarde, ze wilden de mama wel terug hebben zodra dit kon. Maar dit wordt een ander verhaal met hopelijk een beter eind en familie.

Maar terug naar Winnie... deze inmiddels prachtige podenco jongen van nu 52 cm hoog is nu dus bij ons, samen met zijn mama opgegroeid en opgevoed. Hij is hierdoor super gesocialiseerd zowel met andere honden als mensen, laat nieuwe indrukken rustig over zich heen komen en staat altijd klaar voor een wandeling, een spelletje of een knuffel.

Ook Winnie overwon op korte leeftijd al de parvo ziekte. Deze extra aandacht in de kliniek heeft ervoor gezorgd dat je echt alles met hem kan doen, hij is niet snel onder de indruk en gewoon dol op elke vorm van aandacht. Hij let altijd goed op wat er van hem wordt verwacht en "werkt" graag voor je. Een eigen baasje die hij trouw mag zijn en die hem avonturen en uitdagingen kan bieden zou helemaal ideaal zijn voor deze lieverd, daar houdt hij van!

Winnie heeft geen rugzakje, trauma’s of onzekerheden. Alles is even leuk en gezellig voor hem.  Alles wordt onderzocht en hij weet zich prima te vermaken zowel binnen in het hok als buiten. Winnie leeft samen met reutjes en teefjes, op dit moment allemaal volwassenen, en hij kan heel goed met iedereen. Ondanks zijn jonge leeftijd en speelsheid kent hij de grenzen goed bij elk maatje en houdt hij het altijd gezellig! Hij neemt de oude hondjes ook als voorbeeld en doet ze graag na.

Een asiel hondje is bijna nooit zindelijk maar Winnie is in ieder geval al gewend om zijn behoefte niet in de binnenkamer te doen, maar in de buitenruimte, op een vaste plek. De kans is dus groot dat Winnie maar een korte tijd in zijn toekomstige huis nodig heeft tot hij helemaal zindelijk is.

We hopen dat dit leergierige ventje heel snel zijn liefde kan gaan delen met een eigen familie die hij voor de rest van zijn leven trouw mag zijn. Winnie is rondom gezond, ingeënt en zijn koffertje staat al klaar!

(Input 24 maart 2023)

dogstars