LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Andres

Geboortejaar: oktober 2017
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 50
Gewicht: 15
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
22-03-2023

Omschrijving

Asiel Galgos en Familia:

Andrés is een prachtige podenco die in zeer slechte omstandigheden van de straat is gered. Hij kwam in het asiel aan met een huidinfectie en is hier meteen voor behandeld. Het kostte hem enkele maanden om zijn haar terug te krijgen maar nu is hij een knappe jongen. Door de infectie heeft hij een groot litteken op zijn rug, een teken van nalatigheid van de mens. Andrés wacht al heel lang op het vinden van zijn forever home, hij verdient een kans.

Vanwege zijn verleden heeft hij nog wel wat tijd, liefde en geduld nodig, maar we zijn er zeker van dat hij zal verbeteren en een meer zelfverzekerde hond zal zijn in een thuis waar hij leert vertrouwen. Andrés is al zoveel verbeterd dankzij onze vrijwilligers, op dit moment doet hij het erg goed, nog steeds voorzichtig met mensen, maar niets vergeleken met hoe bang hij was toen hij in het asiel aankwam. Nu weet hij wat knuffelen en aaien is en hij vindt het heerlijk! Andrés kan uitstekend overweg met de andere honden in het asiel, sterker nog, hij is erg gelukkig als hij in gezelschap is van andere honden. Bovendien kan Andres heel goed met katten omgaan.

Andrés zal alleen nog maar meer opbloeien als hij de liefde van een eigen familie en een eigen zachte mand leert kennen. Hopelijk krijgt hij die welverdiende kans snel!

(Input 22 maart 2023)

dogstars