LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Loren

Geboortejaar: mei 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 48
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
10-03-2023

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Loren werd langs de weg achtergelaten samen met een andere hond. Toen het ons verteld werd we gingen meteen op weg om hen te redden, maar toen we aankwamen was de andere hond helaas aangereden door een auto en overleden. Toen we Loren vonden had hij  heel erg honger en was hij erg koud. Hij had wat snijwonden op zijn buik, mogelijk had hij in een strop gezeten maar we weten niet hoe hij daaruit dan ontsnapt is. Ondanks dat hij een beetje bang was (dat is natuurlijk niet zo vreemd als je in de steek gelaten bent) konden we hem gemakkelijk, met hulp van de nodige aaitjes, redden. Loren is zich nu aan het aanpassen aan zijn nieuwe leven in het asiel, hij ontmoet mensen en krijgt zijn eerste knuffels, hij leert dat mensenhanden ook worden gebruikt om liefde te geven.

Loren is nog een verlegen en onderdanige hond, het is ook nog niet zo lang geleden dat hij gered is en hij is nog niet gewend aan de liefde van mensen, dus brengt hij het liefst tijd door met de honden, maar hij is nog een puppy en kan zich nog aan alles aanpassen.

Loren houdt van honden, hij is speels en onderdanig en kan met iedereen overweg, zowel met de mannetjes als  de vrouwtjes. Met katten is hij onderdanig en hij kan goed met ze overweg.

Naar mensen is hij nog verlegen en rustig, hij wil nog het liefst onopgemerkt blijven. Loren kijkt toe als de andere honden knuffels halen bij de vrijwilligers en dan komt hij ook langs, maar hij heeft nog wat tijd nodig om helemaal te kunnen vertrouwen. Loren is gehoorzaam en onderdanig en we denken dat het goed voor hem zou zijn als hij bij een familie komt waar al een speels, leuk vriendje woont waar hij zich aan op kan trekken. Welke lieve familie wil en kan, met het nodige geduld met nog verlegen hondjes, Loren leren hoe een echt hondenleven er uit kan zien.

(Input 10 maart 2023)

dogstars