LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Sky (NL)

Geboortejaar: november 2016
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 49
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Laatste update: 29-12-2022
Toegevoegd:
21-09-2022

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 29 december 2022: Sky kwam, zag en overwon! Wat een enorme stappen heeft deze kanjer de laatste tijd gemaakt zeg. Hij is niet alleen een opmerkelijke en knappe verschijning om te zien  met zijn prachtige kleur vacht en sportieve  windhonden bouw. Maar is ook heel slim, veerkrachtig,  stoer en enorm welwillend om te doen wat er van hem verwacht wordt.
Je ziet hem vaak oplettend en aandachtig kijken hoe andere honden dingen doen, zoekt contact voor bevestiging in situaties als hij het even niet meer weet en laat zich goed begeleiden.
Sky kent de basis commando's goed, gedraagt zich keurig in en om huis, is sociaal en aanhankelijk naar mensen en vindt wandelen in de natuur heerlijk en loopt daarbij keurig mee aan de lijn.
Sky is een heel zachtaardig en gevoelig hondje, daardoor kan een drukke omgeving erg overweldigend voor hem zijn. Ook van overheersende andere honden wordt Sky erg onzeker.
Dus voor deze kanjer wordt gezocht naar een rustige plekje die stabiliteit kan bieden.

Zonder hond of met rustige en stabiele andere hond(en). In huis kan Sky goed samen met katten, buiten vindt hij ze vooral heel leuk om achteraan te gaan. 7 nieuwe foto's en video geplaatst.

Input 21 september 2022: Aangenaam! Sky is de naam.

Ik ben een lieve  jongen van 5 jaar jong die opzoek is naar een lieve baas. Ze zeggen dat ik een echte mens gerichte hond ben, die dol is op aandacht en het liefst veel bij je is. Als ze daarmee bedoelen dat ik dol ben op aaien en knuffels, dan klopt het. Ze zeggen ook dat ik lief ben met andere honden, katten en wat grotere kinderen. Dat klopt, maar ik hou niet van hele drukke honden of kinderen en ook niet honden en mensen puppies. En als ik dan toch mijn voorkeur uit mag spreken, het gelukkigst zou ik zijn in een rustig huis, rustige omgeving en een kalme en stabiele baas. Ik vind soms nog wel eens wat dingetjes spannend namelijk (zoals buiten wandelen bijvoorbeeld). Ik ben wel heel stoer hoor en de laatste tijd heb ik veel geleerd en durf ik al best heel veel ! Maar het zou fijn zijn als mijn nieuwe baas me kan helpen om nóg stoerder te worden, een echte super Sky, zeg maar. 

Eens denken ... wat kan ik jullie nog over me zelf vertellen?! Owww ja, ik ben dol op graven en ratten en muisjes vangen ( en vogels en ... ). De mensen noemen dat jachtinstinct en zeggen dat ik daarom waarschijnlijk nooit los van de riem kan wandelen. Pfff! Ik ben het leven in een huis al gewend en kan ook even alleen thuis blijven. Visite of andere vreemde mensen wil ik graag even van een afstandje bekijken, maar na een poosje ga ik er gezellig naar toe hoor! Zo, maar nu gaat mijn pootje zeer doen van al dat typen. Als jullie meer over mij willen weten kunnen jullie altijd vrijblijvend een info- of adoptieaanvraag doen. De mensen van Podencoworld vertellen je graag nog veel meer over mij.

 

Video

dogstars