LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Verslag van de wellness behandeling voor je hond, 28 april

Wat was het een geweldige middag😊 zowel voor de baasjes als de kwispelstaarten. Voor dat de massagetraining  begon gingen de 9 hondjes kennis met elkaar maken. Even snuffelen en de ruimte inspecteren.
Aanwezig waren 2 galgas, 1 chiwawa en 6 podencos.

We gingen starten met de HTA (Healing Touch For Animals) techniek.
Elk levend wezen heeft een eigen energieveld dat beschadigd kan raken als resultaat van verschillende levenservaringen. De helende ondersteuning van HTA helpt dieren en hun eigenaars om een natuurlijke, gezonde balans te herstellen. Denk aan gedragsproblemen, wellness te bevorderen, ondersteuning te geven bij ziekte of verwondong en ,… de band tussen dier en eigenaar te versterken.

De 1ste techniek wat Patty ons leerde was VIBRATIONAL GROOMING
Een lichte massagetechniek, uitgevoerd met een etherische olie . In ons geval de olie “PEACE and CALMING” Te gebruiken bij reizen met je hond en ook aan te bevelen bv bij angsten, denk aan vuurwerk, of stress.

De 2de techniek wat wij leerden was de TOTAL BALANCE massage.
Deze “Doe Het Zelf “ aromatherapie ondersteunt de gezondheid en geeft een weldadig gevoel.
We werkten met 5 verschillende oliën op de energiepunten bij je hond.
Iedere kwispelstaart genoot ervan, zie foto’s en ook de baasjes😊 ZEN!

Wat voor mijzelf en anderen een eyeopener was, is dat je veeel dichter bij je hond komt als je Gegrond en Geconcentreerd bent, Wij aaien onze  honden  als ze lekker op de bank liggen en wij bv televisie kijken, of achter de computer zitten, vul het maar in. Meer en intenser bereik heb je als je van te voren je telefoon uit zet, tv uit doet en je voorbereid op deze technieken. 

Na afloop hebben alle deelnemers een goody bag naar huis mogen nemen met 1 flesje water voor de terugreis, zakje met gezonde snoepjes voor het hondje en een doosje met 5 oliën voor de massagebehandeling.

Super bedankt Patty Lemson , BURST OF ENERGIE, praktijk voor dier en mens,  en Jessica van ANNAS PLAYGROUND dat wij gebruik mochten maken van je ruimte.

Ik wil dit heel graag weer voor PW organiseren,

Liefs Heidi PW aankomst en nazorgteam.

dogstars