LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Zo'n 6 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van de anti-ontsnappingstuigjes voor Podencoworld. Deze werden eerst vanuit Duitsland ingekocht, maar dit was een stuk duurder en de levertijd was vrij lang.

Al snel bleek Podencoworld niet de enige stichting te zijn die baat had bij deze veilige tuigjes en vrij snel volgden er meer stichtingen. Nu zo'n 6 jaar later maak ik voor zo'n 40 verschillende stichtingen, asielen, zoekteams en de dierenbescherming deze tuigjes.

Sinds kort bied ik ook gevoerde tuigjes aan. De gevoerde tuigjes hebben alles wat de standaard tuigjes ook hebben, maar dan met een heerlijk zachte voering! Door mijn jarenlange ervaring heb ik dit tuigje ontworpen naar de wensen van de baasjes. Geen mogelijke schuurplekken meer voor de tere huidjes, maar wel dezelfde pasvorm, verstelbaar op 7 plaatsen, gelaste ringen en veiligheidsluitingen. Natuurlijk is het tuigje ook helemaal naar eigen wens samen te stellen tot een fantastisch stijlvol uniek tuigje. Denk bijvoorbeeld aan een sierlintje, een naam erop borduren, zwarte klik-gespen en verschillende kleuren metaal. 

Dit alles uniek, stijlvol, met nog meer comfort, kwalitatief hoogstaande materialen, in allerlei fleurige kleuren. Kortom, een tuigje om trots op te zijn!

 Behalve de tuigjes maak ik inmiddels nog veel meer, zoals lijnen, halsbanden, gegraveerde penningen, of sleeves met tekst zoals: adopt me, do not pet, I need space, I am deaf

 Ik probeer jullie wandeling zo veilig en fijn mogelijk te maken.

Heb je een speciale wens en kun je dit niet vinden? neem dan contact met me op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

 

-Patricia van Wikkies-

dogstars