LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Joey wil meteen even van de gelegenheid gebruik maken om te vertellen dat de vrijwilligers van Podencoworld wel een weekje nodig hebben om uit te buiken/bij te komen van de feestdagen.

Daarom aankomende week geen social media, geen adopties, geen vluchten etcetera. Dus mocht je toevallig een hondje willen adopteren dan kan het ietsje langer duren dan normaal voor je een berichtje terug krijgt. Maar geen paniek in het nieuwe jaar staan we met zijn allen weer helemaal klaar voor jullie en uiteraard de hondjes (daar doen we het uiteindelijk allemaal voor).

Joey viert dit jaar nog een keer kerst bij zijn opvanggezin, hartstikke leuk natuurlijk. Maar op zijn verlanglijstje staat toch echt dat hij graag een eigen plekje zou willen hebben. Een baas voor altijd zeg maar....

Zeker weten dat je met Joey een hoop lol kan beleven, het is een vrolijke, enthousiaste lolbroek en een kampioen gekke capriolen uithalen.

Ondanks zijn hoge jachtinstinct en zijn geoefende graaftechnieken hebben zijn opvangers hem nog maar zelden iets zien vangen. Joey krijgt wel een dikke 10 voor zijn inzet.

Joey is heel erg op mensen gericht en wat minder op andere honden. De roedel waar hij nu woont is dan ook eigenlijk te druk voor hem. Wat gunnen we hem een leuk plekje voor zichzelf of misschien met nog een leuk teefje erbij. Maar veel meer hoeft dat voor Joey niet te zijn.

En weet je wat zo mooi is....je kan Joey gewoon in levende lijve ontmoeten!

Wil jij volgend jaar misschien wel kerst vieren met Joey?

Kijk dan snel eens op zijn eigen pagina voor nog meer leuke foto's en filmpjes en klik gerust op de adoptiebutton. Een adoptieaanvraag is namelijk altijd geheel vrijblijvend.

Klik hier voor Joey zijn persoonlijke pagina

Fijne feestdagen allemaal en tot in het nieuwe jaar!

JOEY

dogstars