LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

6 december 2022

🎶 Sinterklaas kapoentje, stop wat in mijn schoentje 🎶 Zong Sky uit volle borst.

Huh?!? Wàt? Is Sinterklaas terug naar Spanje? vroeg Sky. Maar we hebben een geweldige donatie gekregen voor mijn vriendjes en vriendinnetjes in Spanje en die moet Sinterklaas naar hun toe brengen! Zodat de hondjes in Spanje ook volle buikjes hebben met kerst.

Dat komt goed Sky, die geweldige berg centjes worden overgemaakt via internet bankieren en komt allemaal op de goede plek terecht.

Sky snapt er niks meer van, hoe passen al die euro's nu door een telefoon of laptop en hoe kunnen die nu door de lucht naar Spanje vliegen?

Beetje bezorgd vraagt Sky nog "Kunnen al de 250 euro muntjes die Kringloop Rozenburg gedoneerd heeft ècht naar de asiels in Spanje gestuurd worden?"

Ja Sky, heel de geweldige donatie van € 250,- van Kringloop Rozenburg, die onderdeel is van Stichting Hulp Aan Dieren Achter Tralies Rozenburg, gaat naar de asiels in Spanje en daar worden de hondjes die het het hardst nodig hebben mee geholpen.

Gelukkig maar, zei Sky. En hebben jullie die lieve mensen van Kringloop Rozenburg die al vaak van die gulle donaties gedaan hebben een hele dikke lebber en poot gegeven? Vroeg Sky toen.

Nee Sky, ik denk niet dat die geweldige weldoeners er blij van worden als de mensen van Podencoworld hun wang af gaan likken 🤭

Wij zeggen dan "dankjewel".

"Dankjewel? Die mensen verdienen een mega dikke, super vette, gigantische en enorme dankjewel", zei Sky.

Dat klopt Sky!

Dus bij deze: lieve donateurs van Kringloop Rozenburg, heel hartelijk bedankt voor jullie bijzonder lieve en gulle donatie 💖

(en een dikke lebber en poot van Sky)

06122022

 

dogstars