LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

⛱ ZOMERGROETEN UIT... ⛱

4 augustus 2022

Vakantiekiekjes, wie is er niet dol op? De zomer barst deze zomervakantie uit zijn voegen met zoveel zon en vrolijkheid. Bij Podencoworld dachten we ineens, wat zou het leuk zijn om vakantiekiekjes te krijgen waarop Podenco’s heerlijk van hun zomer genieten. Waar dat ook maar moge zijn. Wie wordt er nou niet gelukkig van zomer, vakantie en Podenco’s?! Daarom organiseren we de hele maand augustus een “Zomergroeten uit…” maand.

Wat houdt het in? Stuur een zomerfoto van je Podenco(‘s)

Wat zet je erbij? De plaats waar de foto genomen is en een spontane zomerboodschap, zoiets als “Het is hier fantastisch!” of “Deze Podenco droomt van een ijsco”.

Zijn er ook voorwaarden aan de foto? Nee, het mag een zonnige, regenachtige, vrolijke of grappige foto zijn, genomen waar dan ook, in de Hollandse tuin, aan de Spaanse kust of in de donkere Finse bossen. Waar je je zomer ook maar viert.

Wat doen wij? We selecteren er regelmatig enkele zomerfoto’s uit en toveren die om in een Podencoworld ansichtkaart en laten zo nu en dan enkele ansichtkaarten op Facebook voorbij komen. Wie weet zit jij erbij! Bovendien heb je dan een originele Podencoworld ansichtkaart als aandenken aan deze zomer. Je kan zovaak meedoen als je wil.

Dus doe mee! Laat die vakantiekiekjes maar komen!

Je mag de foto onder deze post plaatsen of sturen naar

04082022

dogstars