LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

3 augustus 2022

Verlies, verdriet en gemis horen bij het leven. We krijgen er allemaal mee te maken op de een of andere manier. Zo ook de nabestaanden van “tante Teddy”, een vrouw die een bijzondere invulling gaf aan haar laatste wensen.

===

Onze tante Teddy was altijd zeer onder de indruk van het mooie werk dat Podencoworld doet. Zij was dol op onze adoptiehondjes Mateo, Sky en Bolt en kon geen genoeg krijgen van de mooie succesverhalen die geregeld werden geboekt. Ook de verhalen van ons over onze vrijwilligerstijd bij Podencoworld vond ze reuze leuk en interessant om te horen.

Tante Teddy was in haar laatste levensjaar heel erg met haar nalatenschap bezig en uiteindelijk besloot zij haar financiële nalatenschap te doneren aan diverse goede doelen.

Toen haar einde naderde heeft ze ons gevraagd om alle gegevens aan de notaris door te geven om zo haar gift en wensen definitief te maken.

Wetende dat dit geregeld was gaf haar rust en zeer veel voldoening.

Tante Teddy is begin Mei overleden na een slopende ziekte, maar gelukkig een kort ziekbed.

Zij heeft Podencoworld een heel mooi bedrag nagelaten.

Harold en Lisa Slit

Chris en Esther v.d. Velden

===

De familie heeft ons een aantal invullingen gegeven van welke projecten zij graag zouden willen ondersteunen; een sterilisatie- /castratieprogramma, vaccinaties, zeer noodzakelijke operaties en/of de bouw van een nieuw verblijf.

Uiteraard gaan wij ervoor zorgen dat deze laatste wens van “tante Teddy” een mooie invulling krijgt.

 

Tante Teddy

dogstars