nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

HOE WAS DE JUMPER DIERENDOEDAG?

6 juli 2022

We vragen het aan Marck en Henk.

Podencoworld werd gevraagd om mee te doen op de Jumper Doe Dagen.

Daar hoefden we (Marck en Henk) niet lang over na te denken en we gingen al van alles regelen. Marck zorgde voor staan tafels en stoelen en van Podencoworld hadden we een tent en nog wat spullen over die we mochten gebruiken voor een loterij. Vol goede moed gingen we zaterdagochtend om 8:00 uur naar de Jumper om alles op te zetten. Na een uur waren wij er klaar voor maar we kregen weinig aanloop van de mensen. Wat we ook deden, we leken ze niet te kunnen lokken met onze charmes.

Gelukkig hadden niet alleen wij daar last van, maar ook de buren van ons die smoothies verkochten en ijskoffie. Het was gewoon rustig op de zaterdag helaas, maar gelukkig hadden we nog de zondag te gaan dus we hielden ons voor: morgen wordt het beter.

En inderdaad de eerste twee uur op zondag hadden we al meer aanspraak dan op zaterdag de hele dag. Sommige waren echt geïnteresseerd andere gaven een gift waar we natuurlijk ook enorm blij mee zijn. Al met al was het voor ons een leuk weekend, ook al was de verfrissende dorstlesser een welkom einde van het doeweekend 😉

Wat ons betreft is de Jumper Dierendoedag is zeker voor herhaling vatbaar!

Henk en Marck

dogstars