nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

20 mei 2022

Een berichtje uit Spanje vandaag 😊 Onlangs heeft 1 van de asiels waar wij mee samenwerken ; asiel Tiere in Not , een prachtige ingezamelde donatie van jullie mogen ontvangen.

En ze zijn daar enorm dankbaar voor ❣️ En goed mee geholpen in een tijd dat er weer extra honden opgevangen moeten worden.

Jullie hebben gul droog en nat voer, snacks, halsbanden, voerbakken, hondenspeelgoed, dekens en vele andere noodzakelijke spullen gedoneerd ❤️

Dit is echt een mooi voorbeeld hoe vele, soms voor ons kleine gebaren, te samen echt een groot verschil kunnen maken.

Stel je voor dat je voor vele honden zo goed mogelijk wil zorgen en je ziet dat je niet veel voer meer op voorraad hebt ... Dan is zo'n donatie een geschenk uit de hemel. Even geen stress meer hoe dit probleem nu weer opgelost moet gaan worden.
Want dat is helaas wel de dagelijkse realiteit. De meeste asiels krijgen geen of weinig subsidie of steun vanuit Spanje en zijn voor een groot deel afhankelijk van donaties van jullie allemaal.

Dus namens ons allemaal en voor deze post in het speciaal namens de vrijwilligers van asiel Tiere in Not : Een hele dikke dankjewel voor alle lieve mensen die gedoneerd hebben !!!

20052022.2  

 

dogstars