nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Día del Galgo! Vandaag is de dag dat we extra stil staan bij het leed dat de Galgo's, Podenco's en andere Spaanse jachthonden wordt aangedaan. 

De verschrikkingen, de mishandeling, het leed en de verwaarlozing die ze dagelijks ondergaan alvorens ze worden afgedankt, gedumpt en gedood. 

Het leed van deze honden is afschuwelijk en zo is hun lot. Daarom is het ontzettend belangrijk om de stem van de Galgo's en de Podenco's te laten horen, want zij kunnen het niet zelf. We moeten ze helpen en redden!

Aanstaande zondag 6 februari worden er o.a. demonstraties in Spanje, België, Duitsland en Nederland gehouden om he tot van deze honden onder de aandacht te brengen en ze te helpen door ze een stem te geven. 

We roepen iedereen dan ook op om aanstaande zondag bij de demonstratie in Den Haag aanwezig te zijn. Daarnaast draagt het delen van de posts op social media bij om het lot van de Podenco's en Galgo's bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen en daarmee een (nog) grotere vuist te maken op het aandringen om het leven van deze honden in Spanje te verbeteren. 

#ElNegocioDeLaMuerte #NoALaCaza6F #StopGalgueros

dogstars