LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

NAMENS ALLE HONDJES,

En iedereen die de Podenco’s een warm hart toedragen, ontzettend bedankt Marët. Jouw gebaar heeft heel veel harten sneller doen kloppen en door jouw liefde voor honden zijn heel veel hondjes zeker van een vlucht naar een veilig, knus en warm thuis in Nederland.

Met diep respect hebben we jouw brief gelezen waarin je vertelde dat je terminaal ziek bent en in plaats van je over te geven aan de strijd en je verloren te voelen, besloten had een feest te geven. Een feest om het leven te vieren. Om nog één keer iedereen te zien die je zo lief hebt. Het werd een nog bijzondere en gedenkwaardiger dag door je barmhartigheid, want je vroeg iedereen om alsjeblieft ter ere van het leven een take-me-home donatie te doen ten gunste van de Podenco’s waardoor er zoveel mogelijk hondjes naar hun nieuwe baasje kunnen vliegen.

De Podenco’s zitten diep in je hart gebeiteld en heel veel in je leven heeft in het teken gestaan van de Podenco’s. Je schreef ons dat je vaak vluchtbegeleider bent geweest vanuit Tenerife of Malaga en altijd graag zorg droeg voor het hondje onderweg naar zijn of haar gouden mandje. Ook ging er geen vakantie op Tenerife voorbij zonder dat je een dag of wat in het asiel had meegeholpen, want toen al was dat een verrijking van je leven.

Jouw bijzonder weldadige liefde voor de Podenco’s heeft ook het leven van heel wat Podenco’s verrijkt. Toen, maar ook nu want door jouw geste is er een totaal bedrag van 480 euro gedoneerd!!!!! Dat zijn heel wat take-me-home’s! Dat is geweldig! Marët, ontzettend bedankt. Waar liefde is, is leven.

dogstars