LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Een hart vol met liefde voor honden en de wens om alle honden die een erbarmelijk leven leiden te kunnen redden. Ze had het. Ze kon ze alleen niet allemaal redden, maar ze dacht altijd ‘ook al doet iedereen maar een beetje’, dan zouden we samen heel veel kunnen redden. Ze had het hart op de juiste plek. Had, omdat ze thans niet meer onder ons is. 

Mevrouw Schwiebbe-Bakker wilde dat een deel van wat zij zou nalaten naar de hondjes in nood ging. Ze zei nog ‘naar het asiel die het het meeste nodig heeft’, ook al wist ze dat alle asielen in wezen baat hebben bij een donatie. Maar er is altijd dat ene kleine plekje waar de nood het hoogst is. Zo gezegd zo gedaan. In naam van mevrouw A. Schwiebbe-Bakker hebben we 500 euro naar het asiel “La Huella Verde Olvera” overgemaakt. 

Zij zijn ontzettend dankbaar voor deze hulp en ook de hondjes. Met deze hulp kunnen zij hun goede werk voortzetten en nog meer hondjes helpen. Opdat ze op een gegeven moment allemaal aan de zijde van een lief baasje komen te staan en samen nog van heel veel zonsondergangen kunnen genieten. 

Familie Schwiebbe-Bakker, heel erg bedankt dat jullie, namens mevrouw Schwiebbe-Bakker die dit barmhartige gebaar heeft gemaakt, ons geholpen hebben. In ieder einde ligt een nieuw begin en laten we met deze goedheid van de mens ons gesteund zien en daarmee vooral het goede werk voort zetten zodat we nog heel veel hondjes gelukkig kunnen maken door ze een nieuw begin te geven.

dogstars