LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Tijd voor verandering, een frisse wind binnen Stichting Podencoworld!

Stichting Podencoworld bestaat 4 oktober 2021 tien jaar. Wij, Evalien en Edwin, hebben ons met hart en ziel ingezet om de Podenco’s te redden, dit heeft ons altijd veel voldoening gegeven. Ook het van de grond af opbouwen van de stichting, was een ware uitdaging.

Iedere dag van de week zijn wij hier mee bezig. Dit kost ons veel energie en tijd.Wij merken dat we niet langer de energie hebben om hier mee door te gaan, wij willen niet langer de verantwoording dragen voor de stichting.

Op 4 oktober 2021 willen wij (Evalien, Edwin en Patricia) het bestuur van Podencoworld overdragen. Wij hebben drie vrijwilligers bereid gevonden om de bestuursfunctie over te nemen en hebben er alle vertrouwen in dat zij samen met alle vrijwilligers gaan zorgen voor een mooie doorstart en nieuw elan.

Het nieuwe bestuur zal er als volgt uit gaan zien:

Linsey de Haay voorzitter
Ingrid Mutsaers secretaris
Reiny Logtenberg penningmeester
Sjaak van Schaik algemeen lid (dat is hij ook binnen het huidige bestuur)

Wij hebben het altijd met veel plezier gedaan en zoveel honden gezien, die mede dankzij Podencoworld, een warm thuis hebben gekregen.Er zijn vanaf 2005 meer dan 3500 Podenco's gered, dit hebben we met zijn allen gedaan en wij hopen dat iedereen zich blijft in zetten voor de Great Forgotten.

Wij wensen het nieuwe bestuur veel succes toe.

Evalien, Edwin en Patricia

dogstars