LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

HELP DE PODENCO'S DOOR TE DELEN

The scream of the Podenco's and Galgo's! Abused and tortured! We have no voice but yours! Please help us!

ACTIE! DOE MEE!!

Vorig jaar stonden we op de Dam in Amsterdam te demonsteren, maar dit jaar is het niet mogelijk fysieke demonstraties te houden. Daarom wordt vandaag massaal aandacht op social media gevraagd voor het gruwelijke lot van de Podenco's, Galgo's en andere Spaanse jachthonden in Spanje. Alle participerende organisaties verenigen zich en ondersteunen de demonstraties in Europa onder leiding van No a La Caza Platform.

Meer dan 50.000 Podenco's, Galgo's en andere Spaanse jachthonden worden jaarlijks gedood of in de steek gelaten. Ze worden gebruikt voor de jacht en als ze niet meer nodig zijn, worden ze achtergelaten of gedood. Hun leven bestaat uit angst, mishandeling en gruwelijk lijden dat ze dagelijks moeten ondergaan. 1 Februari eindigde het Spaanse jachtseizoen, maar al enkele weken daarvoor begon de uitdunning, de moorden en de gang naar de perrera en in feite is dit het hele jaar door een continue probleem. De verschrikkingen die deze honden worden aangedaan moeten stoppen!

Ons gezamenlijke doel is om over de hele wereld steunbetuigingen te vergaren om de digitale demonstratie "No a La Caza" te ondersteunen en viral te laten gaan. Daarbij hebben we jullie hulp nodig!

Laat vandaag jullie stem horen door deze speciale Podenco post zoveel mogelijk te delen. Zichtbaarheid is erg belangrijk en met jullie hulp geven we de Podenco's, Galgo's en alle Spaanse jachthonden een stem! Doe mee met deze digitale demonstratie, deel en tag!

#ElNegocioDeLaMuerte #NoALaCaza7F #StopGalgueros

dogstars