LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Meer dan 50.000 Podenco's, Galgo's en andere Spaanse jachthonden worden jaarlijks gedood of in de steek gelaten. Aan het einde van het jachtseizoen hebben ze geen nut meer en worden ze een last.

Als de honden geluk hebben komen ze terecht in een asiel van een dierenbeschermingsorganisatie. Ze worden daar met zorg behandeld, hun wonden kunnen helen, ze krijgen aandacht en ze worden liefdevol verzorgd. 

Een adoptie is echter de enige kleine kans die de honden hebben op een beter leven elders.

Als de honden ongeluk hebben worden ze naar een perrera gebracht waar ze vervolgens binnen 10 tot 21 dagen in een dodingstation worden gedood. Het maakt niet uit hoe oud ze zijn; puppy's, jonge honden en oude honden ondergaan allemaal hetzelfde lot. 

Zolang de Spaanse overheid de jagers blijft ondersteunen en/of een oog blijft dichtknijpen voor de gruwelijkheden, zijn de asielen en wij, de mensen die deze honden willen helpen, de enige redding voor de Podenco's en Galgo's.

Irina het hondje op de foto, zit al een tijd in het asiel. Nu nog samen met een paar andere honden, maar binnenkort met een roedel zo groot dat het alleen maar voor onrust, irritatie en zelfs onderlinge gevechten zal zorgen. We moeten ze helpen! Een adoptie is hun enige kans op een leven buiten de asielen. We kunnen ze toch niet laten wegkwijnen zonder dat ze ooit liefde en warmte gekend hebben?!

Irina kun je nu al helpen, net zoals heel veel andere hondjes op onze website.

#ElNegocioDeLaMuerte #NoALaCaza7F #StopGalgueros

dogstars