LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Wij redden al 15 jaar Podenco’s, stichting Podencoworld bestaat inmiddels 9 jaar!

Dit jaar ging alles anders, veel transporten over de weg vanwege het Corona virus. Aan de andere kant hebben we het nog nooit zo druk gehad als dit jaar. Onze vrijwilligers hebben keihard gewerkt om alle adopties tot een goed einde te brengen.

Ook de transporten over de weg waren nieuw voor ons, hierbij waren de vrijwilligers heel actief om tezamen de handen uit de mouwen te steken. Zonder zoveel goede krachten hadden we het niet gered.

Wij zijn dankbaar dat we alles veilig konden laten aankomen op het terrein van Honden uitlaat Axel, nogmaals bedankt hiervoor. Het blijft nog steeds spannend of er vluchten doorgaan, we zijn van niets zeker dit brengt ook een hoop spanning met zich mee. Wij bedanken de adoptanten voor hun begrip en dat het soms allemaal iets langer duurde.

Kortom we gaan met goede moed en vertrouwen het 10de jaar in.

Wij willen de adoptanten bedanken voor het vertrouwen in ons, Vrijwilligers bedankt voor jullie in zet. Zonder jullie hadden we ook dit jaar niet zoveel Podenco’s kunnen redden.

Donateurs hartelijk bedankt voor jullie bijdragen en steun, dankzij jullie kunnen we zoveel Podenco’s helpen en de noodlijdende asielen ondersteunen.

Wij wensen de medewerkers uit de asielen sterkte toe, de omstandigheden waaronder zij werken zijn nog moeilijker geworden.

Onze gedachten gaan uit naar alle dieren die in Spanje nog in de asielen verblijven, samen kunnen we hen hoop geven op een liefdevolle toekomst.

 

Edwin en Evalien

Oprichters Stichting Podencoworld.

dogstars