nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Voor slechts 1 euro per maand kunt u een Teamer van Podencoworld worden. Er zijn nu 99 Teamers dat aantal moet toch kunnen groeien naar boven de 100! 

Meld u hier aan. 

Voor Podencoworld is het belangrijk om vaste bronnen van inkomsten te hebben om al het mooie werk voor de Podenco’s te kunnen uitvoeren. Van uw euro per maand kunnen wij onze doorlopende kosten zoals bijv. verzekeringen en brandstof voor de Podencoworld bus bekostigen. Ook het verzenden van transporten naar Spanje zijn kosten die doorlopend terugkomen  om ervoor te zorgen dat er Podenco’s naar Nederland vervoerd kunnen worden.

Wij willen graag de asielen in Spanje waarvoor wij bemiddelen ondersteunen. Hoe meer mensen er deelnemen, hoe meer wij kunnen betekenen voor de Podenco’s die nog een forever home zoeken. Meldt u vandaag nog aan zodat wij ons goede werk voort kunnen zetten. Wanneer kunnen wij in een nieuwsbericht melding maken van de 100e teamer?

Natuurlijk kunt u ook Podecoworld ondersteunen door een eenmalige of maandelijkse donatie.

*Hieronder de Nederlandse vertaling van de Engelse tekst op de teaming pagina.

Podencoworld is een liefdadigheidsorganisatie, gevestigd in Nederland, die Podenco's in Spanje helpt, redt en beschermt. Podenco's zijn een Spaans hondenras, dat door jagers in Spanje mishandeld en gedumpt wordt. We ondersteunen meer dan 25 asielen in Spanje. We bemiddelen niet alleen adopties in Nederland en België waar Podenco's een leven krijgen bij liefhebbende families, maar we ondersteunen ook Spaanse asielen door geld in te zamelen voor reparaties, voedsel, medicijnen en operaties. Elke cent die je doneert, wordt gebruikt om de Podenco's te helpen!
Door lid te worden, stort u €1 per maand voor uw groep.
Steun de Podenco's!
Elke dag worden er gewonde, angstige, gebroken en uitgehongerde Podenco's gevonden door vrijwilligers van de verschillende asielen waarmee we werken in Spanje. Deze vriendelijke diertjes die hun hele leven op een klein stukje grond hebben doorgebracht, aan zware ijzeren kettingen, weggestopt in een donkere grot of jachtschuur, hebben de ergste mannen gezien. Hun kapotte lichamen en geesten moeten worden geheeld, dit kost niet alleen veel tijd en geduld, maar helaas ook veel geld. Geld dat de asielen in Spanje niet hebben. Steun alstublieft de Podenco's. Wordt lid van onze groep voor slechts €1 per maand!