LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Hopelijk is het nog lang niet zo ver dat je afscheid moet nemen van je trouwe huisgenoot maar hoe zwaar het ook kan zijn.... het moment komt wel, ooit.... laten we hopen dat het nog heel ver weg is.
Met de wetenschap dat die dag ooit gaat komen is het helemaal niet zo gek om je voor te bereiden, wat vindt je belangrijk bij het afscheid? Wat wil je je trouwe vriend(in) meegeven nadat je hem of haar hebt laten inslapen?

Op dierennatuurbegraafplaats De Aarde, gelegen in het bosrijke en rustgevende Grashoek (Noord Limburg), kunt u uw overleden huisdier een plekje geven in de natuur.

U bepaald zelf waar in het bos u uw huisdier begraaft: onder een boom, tussen de varens of op een open plek.

U kunt uw huisdier daar door de eigenaren laten begraven, maar als u dat liever zelf zou willen doen kan dat natuurlijk ook.

Ook is op “De Aarde” de mogelijkheid om de as van uw huisdier uit te strooien op het strooiveld.

De mensen van de dierennatuurbegraafplaats zijn er voor u, om u te begeleiden in het waardig afscheid nemen van uw huisdier. Zij verzorgen het vervoer van uw huisdier naar de gewenste locatie, bijvoorbeeld van uw huisadres naar de dierenarts en vervolgens van de dierenarts naar onze natuurbegraafplaats.

Voor informatie, kunt u 24uur per dag contact opnemen, 06-27054660, of bezoek de website www.dierennatuurbegraafplaats.nl 
U staat vrij om de begraafplaats te bezoeken. U kunt dierennatuurbegraafplaats De Aarde bereiken via   en alle wensen zijn bespreekbaar.

deaardeRsz
Met vriendelijke groeten,
Jos Nooijen
"De Aarde" Dierennatuurbegraafplaats
Tel: 06-27054660
Mail:
www.dierennatuurbegraafplaats.nl

dogstars