LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

We kregen een mooi verhaal van Lindy over het vuurwerkvrij de jaarwisseling door komen. Je moet er een stukje voor rijden maar dan krijg je ook wel wat. En in elk geval vuurwerkvrij!

Hier haar verhaal: Na jaren het vuurwerk te hebben getrotseerd met onze vier honden, Pippa podenco XPointer, Mika podenco andaluz, Mom podenco en Whiskey zoon van Mom podenco mix, was ik het zat en besloten wij met ons gezin, 2 volwassenen en 2 kindertjes en natuurlijk de honden, tijdens de jaarwisseling vuurwerkvrij op vakantie te gaan.

Ik kende Jan en Niké al via fb en aangezien we de liefde voor podenco's delen kon ik me geen beter vakantiepark bedenken om naar toe te gaan dan hun kleinschalige park Hameau des Chapelles in Oradour sur Vayres in Frankrijk.

We kwamen eerste kerstdag aan en de ontvangst was heel hartelijk, zo leuk!
Daarna een rondleiding door ‘ons’ vakantiehuis. Een sfeervol huis, van alle gemakken voorzien, met 3 ruime slaapkamers een badkamer met een heerlijke douche, een aparte ruimte met wasmachine en droger, wat ik altijd erg fijn vind op vakantie, want dan is de was al gedaan als je thuis komt :-) De keuken met vaatwasser, oven, magnetron, koelkast met flink vriesvak wat fijn was voor het vlees voor de honden.
Ook de houtkachel was een grote favoriet ondanks dat het huis prima warm te krijgen was met de diverse verwarmingselementen die er zijn.

Frank1

Ook zijn er op het park een zwembad en hot tub aanwezig. De hot tub werd zeer gewaardeerd door onze dochters.

Na even gerust te hebben, we waren door de nacht heen gereden, werden we door Jan en Niké uitgenodigd samen met de andere gasten van het park voor een welkoms/kerstborrel en was het tijd om gezellig bij te kletsen en eindelijk live kennis te maken.

De poddies konden fijn rennen rondom de huizen op het park. Op het park waar wij zaten was het losloopstuk niet volledig omheind maar bij het nieuwe park van Jan en Niké, Domaine de la Maridèle op 10 minuten afstand met de auto, zijn 2 volledige omheinde gebieden van elk ruim een hectare groot.

Frank2

Prachtige, volledig podenco proof, losloopgebieden met voldoende uitdaging en variatie en voor de mens stoelen om lekker in het zonnetje te zitten. Genieten! Zowel voor de honden, voor ons en voor onze dochters van 5 en 7.

We hebben ook een sneak peak gekregen van het nieuwe park dat in april opent.
Prachtige authentieke vakantiehuizen met de mogelijkheid tot een omheind stuk rondom het huis en de omheinde losloopgebieden liggen daarnaast.
Verwarmde zwembaden, een grote vijver, prachtige natuur en ook deze huizen zijn van alle gemakken voorzien.

We hebben genoten van de rust, de geweldige gastvrijheid, de omgeving, het prachtige huis en park en de geweldige losloopgebieden.
Op oudjaarsdag gezellig door Jan gebakken oliebollen eten en ook nog een hele gezellige nieuwjaarsborrel en dat allemaal compleet vuurwerkloos.

Wat ons betreft een absolute aanrader voor elk jaargetijde en we gaan ook zeker dit jaar weer.

Mocht u belangstelling zijn gewekt voor deze prachtige vakantieplek; alle info vindt u hier.

 

dogstars